Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DOPUST NA SARDINIJI - HOTEL DELL'ANCORA, Villasimius, Italija - 180 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

DOPUST NA SARDINIJI - HOTEL DELL'ANCORA, Villasimius, Italija - 180 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Veseli nas, da vam lahko predstavimo Hotel dell’Ancora,hotel s 3 zvezdicami, ki se nahaja v neposredni bližini glavne plaže in mestecaVillasimius na jugovzhodu Sardinije. Hotel svojim gostom ponuja kakovost intoplo dobrodošlico.


Hotel dell’Ancora vam ponuja tudi uživanje v lepotizaščitenih morskih območij: bele peščene plaže, udobnih zalivov in ​​turkizno morje,ki zagotavljajo nepozaben scenarij.


Lahko vadite vse svoje najljubše dejavnosti na prostem inšport, kot so potapljanje, jadranje, kolesarjenje, pohodništvo, igranje golfa,ali pa se preprosto sončite!


Hotel dell’Ancora ima 30 sob (vključno s pogledom na morje),večina z balkonom. Prav tako ima 2 Junior Suiti z jacuzzijem za tiste, kiresnično želijo, da se razvajajo. Vse sobe imajo vso udobje, ki je potrebno zasodoben hotel: mini bar, klimatsko napravo, SAT TV, sušilec za lase, direktnotelefonsko linijo, sef.


Elegantna in udobna restavracija ponuja odlično domačo inmednarodno kuhinjo. Poleti velika vrtna terasa nudi prijetno zunanjo jedilnicoin zvečer daje očarljivo vzdušje za večerjo ob soju sveč in spremljavi živeglasbe.


Okolje je idealno za več aktivnosti na prostem. Med njimi sozelo priporočljive: potapljanje, kolesarjenje, jahanje in jadranje. Prav takolahko igrate golf, uživate v turkiznem morje s kanujem, najamete surf ... OdkrijteVillasimius in Hotel dell’Ancora: eno mesto, tisoč čustev!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.