Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ŠTIRJE BAVARSKI GRADOVI IN MÜNCHEN - 1. MAJ, München, Nemčija - 189 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev z zajtrkom in 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v hotelu ali gostišču s 3* za 1 osebo

ŠTIRJE BAVARSKI GRADOVI IN MÜNCHEN - 1. MAJ, München, Nemčija - 189 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev z zajtrkom in 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v hotelu ali gostišču s 3* za 1 osebo

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vrhunci potovanja: Z ladjo po Chiemseeju – Herreninsell z gradom – bavarska prestolnica – dvorec Nymphenburg – Wies – pravljični grad Neuschwanstein – slikovito mesto Oberammergau – dvorec Linderhof – benediktinski samostan v Ettalu – tirolski Innsbruck.


1. dan: LJUBLJANA–CHIEMSEE–MÜNCHEN (465 km): Odhod avtobusa ob 5.00 z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani. Vstopi možni v Kranju, Lescah in na Jesenicah. Vožnja skozi Karavanški predor, mimo Beljaka in po turski avtocesti mimo Salzburga na Bavarsko. Vožnja do jezera Chiemsee, vkrcanje na ladjo (doplačilo) in plovba na otok Herren, kjer si boste ogledali dvorec bavarskega kralja Ludvika II. Vrnitev v Prien in vožnja v München – glavno mesto Bavarske; avtobusni orientacijski ogled bavarske prestolnice: stara, nova, moderna Pinakoteka, mestna vrata, Univerza, stara Mestna hiša ... Nastanitev v hotelu v okolici. Večerja (za doplačilo) v eni od številnih münchenskih pivnic. Prenočevanje.


2. dan: MÜNCHEN–OBERAMMERGAU–LINDERHOF / zajtrk, večerja (50 km): Zajtrk in obisk letne rezidence bavarskih kraljev Nymphenburg ali prosto za samostojne sprehode in oglede po starem mestnem središču ali nakupe. Okoli poldneva odhod avtobusa proti slikovitemu mestecu Oberammergau, znanemu po pasijonskih igrah. Na poti se boste ustavili še za ogled mogočnega cerkve v okviru benediktinskega samostana v Ettalu, kjer so menihi znani po pripravi zeliščnih likerjev in proizvodnji piva. Pot boste nadaljevali do dvorca Linderhof, si ga ogledali in se sprehodili do Venerine votline. Vožnja do hotela ali gostišča v enem od krajev na nemški ali avstrijski strani. Večerja in prenočevanje.


3. dan: NEUSCHWANSTEIN–INNSBRUCK–LJUBLJANA / zajtrk (495 km): Po zajtrku vožnja do gradu Neuschwanstein (doplačilo za vstopnino) in ogled notranjosti svetovno znanega in najbolj pravljičnega gradu bavarskega kralja Ludvika II. Vožnja do Innsbrucka in krajši ogled tirolske prestolnice ob Innu. Vožnja proti Sloveniji skozi Karavanški predor proti Ljubljani s prihodom pozno zvečer.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.