Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL PARK SARAJEVO - 1. MAJ, Vogošća, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 82 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL PARK SARAJEVO - 1. MAJ, Vogošća, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 82 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Park se nahaja 8 km stran od središčamesta. Zgrajen je bil leta 1984 in je bil od leta 1996 večkrat prenovljen, dodali pa so tudi novosti, da bi gostom zagotovili kar najboljše, kar potrebujejo v tej zeleni oazi miru in narave.


Hotel Park v Vogošći ima 25 enoposteljnih sob, 48 dvoposteljnih sob in 8 apartmajev. Sobe so opremljene s satelitsko TV s programi bližnjih držav ter z neposredno telefonsko linijo. V sklopu hotela se nahaja pokrit bazen z ostalimi vsebinami – finska savna, telovadnica, parna savna in masaža.

 
V hotelu lahko poleg vsega računate na gostoljubje in domače vzdušje – prav zaradi tega se gosti tja stalno vračajo. Naj bo vaš obisk Sarajeva nadvse udoben, da se boste lahko posvetili pomembnim stvarem – raziskovanju narave v okolici, zgodovinskih spomenikov, okušanju tipičnih jedi in spoznavanju ročnih izdelkov v trgovinicah na Baščaršiji, vzpenjanju po vzpetinah ob centru mesta, kjer je še zelo vidna tradicionalna gradnja ozkih ulic mahal, vožnji s kočijo po Vrelu Bosne (izviru reke Bosne), ali enostavno sproščanju na klopeh parkov ali v eni izmed številnih restavracij, lokalov in kavarn.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.