Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KAMP HIGHLANDER IN RAFTING NA TARI, Foča, Bosna in Hercegovina - 33 EUR - 2x nočitev v bungalovu za 1 osebo, 1x rafting na Tari za 1 osebo

KAMP HIGHLANDER IN RAFTING NA TARI, Foča, Bosna in Hercegovina - 33 EUR - 2x nočitev v bungalovu za 1 osebo, 1x rafting na Tari za 1 osebo

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Imate radi naravo in se želite prepustiti užitkomraftinga, planinarjenja, kolesarjenja ali ribarjenja? Potem je kamp Highlanderprava izbira za vas, saj v njem lahko doživite popoln oddih v tišini narave obreki in okusni domači hrani. Spočijte se v tišini narave in uživajte vnajljubših pustolovskih izletih!


Kamp Highlander jeoddaljen 20 km od Foče in 4 km od meje Šćepan Polje (BiH/Črna gora). Obkrožen jez gabrovim gozdom, umeščen pa je na zelo privlačni lokaciji poleg reke v kanjonu.Ima urejene prometne povezave z vsemi pomembnejšimi turističnimi mesti Bosne inHercegovine, črnogorskega in hrvaškega primorja, kot so Budva, Herceg Novi,Kotor, Dubrovnik, Trebinje, Žabljak, Sarajevo in Mostar.


Kamp Highlander jeizhodišče za obisk naravnih draguljev, zaradi njihove lepote pa vam zastanedih. Nacionalni parki Sutjeska in Durmitor, gorski vrhovi Maglić, Durmitor, Biočin Zelengora so le nekateri od vrhov, ki se nahajajo v bližini kampa. Tukaj jetudi osem jezer, kot so Prašuma, Perućica in slap Skakavac z višino 73 m.


Kamp je znan tudi posvojih rafting izletih. Trajanje raftinga je odvisno od višine vode, vremenskihpogojev in posadke v čolnu. V maju, ko je gladina vode najvišja, spust trajaokoli 45 minut, v avgustu in septembru pa od 3 do 4 ure. Rafting se izvaja vnapihljivih čolnih, ki so predvideni za od 8 do 10 oseb, posebej pa so izdelaniza divje vode. Predstavlja skupek pustolovščine, športa in aktivnega oddiha,takšen izziv pa vsekakor ne smete zamuditi!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.