Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PRVOMAJSKI PARIZ - VODENO POTOVANJE Z LETALOM, Pariz, Francija - 565 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana - Pariz- Ljubljana (v ekonomskem razredu) za 1 osebo

PRVOMAJSKI PARIZ - VODENO POTOVANJE Z LETALOM, Pariz, Francija - 565 EUR - 3x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana - Pariz- Ljubljana (v ekonomskem razredu) za 1 osebo

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Priporočamo vam, da se nam pridružite na izletu v Normandijo in se prepustite zapeljati in okusiti čar Normandije, kjer se narava pokaže v svoji prvinskosti. Čudovite skalne čeri, bele krednate stene ali neskončne peščene plaže in moč valov atlantskega oceana. To je pokrajina svetovno znanega sira camembert, jabolčnega žganja kalvados, okusnih ostrig ... in kraj, kjer nam na vsakem koraku druga znamenitost pripoveduje o bogati zgodovini te regije. Zagotovo boste naslednjič želeli to kulturno, naravno in gastronomsko bogato francosko regijo podrobneje raziskati!


VRHUNCI POTOVANJA: Eifflov stolp, zaščitni znak Pariza – veličastni trgi in monumentalne stavbe – Elizejske poljane, najlepši razkošni bulvar na svetu - umetniška četrt Montmartre – neustavljivi šarm francoske prestolnice.


1. dan: LJUBLJANA–PARIZ: Zbirališče potnikov na Letališču Jože Pučnik uro in pol pred poletom letala in in odhod letala proti Parizu. Prevoz do Pariza ter avtobusni ogled mesta mimo glavnih znamenitosti: otok na Seni–Ile de la Cité s katedralo Notre–Dame, Latinska četrt, Saint Germain, Univerza Sorbona, znana ulica Rivoli, Louvre, Elizejske poljane, Eifflov stolp, Napoleonova grobnica–Dôme des Invalides itd. Nastanitev v hotelu in nekaj prostega časa za osvežitev. Popoldan vožnja z metrojem do trga Concorde, od koder se boste sprehodili po »kraljevski ulici« Rue Royale do cerkve La Madeleine in nato naprej do stare pariške opere Garnier ter znamenitih veleblagovnic Galeries Lafayette oz. Printemps. Prenočevanje.
2. dan: PARIZ–(DVORCI LOARE)–PARIZ / zajtrk (490 km): Zajtrk. Ta dan priporočamo celodnevni izlet po dolini reke Loare (doplačilo), ki se ponaša s čudovito naravo in mogočnimi dvorci francoskega plemstva. Obisk Chamborda, najmogočnejšega od vseh, ki je bil po svoji veličini upravičen predhodnik Versaillesa. Nato naprej do dvorca Chenonceau, čigar zgodovino so krojile ženske, kar boste lahko v samem dvorcu tudi začutili. Za konec še skok do Amboisa in sprehod po simpatični vasici, v kateri je del svojega življenja preživel tudi renesančni mojster Leonardo da Vinci. Vrnitev v Pariz v večernih urah. Prenočevanje. ali: 2. dan: PARIZ–(NORMANDIJA)–PARIZ / zajtrk (500 km): Zajtrk. Ta dan priporočamo celodnevni izlet v Normandijo (doplačilo): vožnja do Etretat–ja, kjer boste lahko občudovali krednato obalo in znamenite pečine, ki jih je oblikovala narava in so jih občudovali že Monet, Manet ... Nadaljevanje poti prek slovitega normandijskega mostu in sprehod po šarmantnem obalnem mestecu Honfleur, za nekatere najlepšem kraju na Côte Fleurie. Mestece se ponaša s cerkvijo sv. Katarine, ki je največja cerkev v Franciji z ločenim zvonikom, v celoti zgrajena iz lesa. Nato boste zapustili obalo, t.i. »Côte Fleurie« in se podali proti notranjosti, saj se Normandije ne sme zapustiti brez gurmanske izkušnje. Postanek na čudovitem posestvu za pokušnjo kalvadosa in znamenitih normandijskih sirov. Vrnitev v Pariz v večernih urah. Prenočevanje. 
(Drugi dan bo izlet izveden le ob zadostnem številu prijav. V kolikor se za izlet ne odločite priporočamo samostojne oglede pariških znamenitosti.)


3. dan: PARIZ–(VERSAILLES)-PARIZ / zajtrk: Zajtrk. Zjutraj priporočamo avtobusni prevoz (doplačilo) v Versailles ter individualni ogled dvorca Ludvika XIV., Sončnega kralja in prekrasnih baročnih vrtov, ki dvorec obdajajo (vstopnini za doplačilo). Popoldan vrnitev v Pariz in ogled mesta - na otočku Ile de la Cité si boste z vodnikom ogledali najlepšo pariško katedralo – Notre–Dame, v Latinski četrti boste začutili mladostni utrip mesta in se prepustili čarom bohemske četrti Le Marais. Zvečer sprehod po Montmartru, gričku umetnikov in ogled bazilike Sacré–Coeur, ki ji Parižani zaradi bele barve fasade pravijo Bela golobica. Za zaključek večera si lahko za doplačilo ogledate tudi odlično predstavo v enem od mnogih pariških kabaretov, ki vas nikakor ne bo pustila ravnodušne. Prenočevanje.


4. dan: PARIZ–LJUBLJANA / zajtrk: Zajtrk in vožnja z metrojem do Eifflovega stolpa ter vzpon (doplačilo) ter za lepši začetek dneva še vožnjo z ladjico po Seni, kjer se boste ob zvokih francoskih šansonov prepustili občudovanju pariških znamenitosti. Lahko se boste še zadnjič podali na sprehod do Slavoloka Zmage po najlepši aveniji na svetu – Champs Elysées. Popoldan prevoz na letališče in odhod letala proti Ljubljani v večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.