Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SIDE ONE DESIGN HOTEL, Beograd, Srbija - 37 EUR - 1x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

SIDE ONE DESIGN HOTEL, Beograd, Srbija - 37 EUR - 1x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zakaj se ne bi ob obisku Beograda odločili za eno najboljših lokacij, od koder boste lahko preprosto in hitro dostopali do vseh najpomembnejših znamenitosti mesta ob reki Donavi? Side One Hotel se nahaja v samem srcu poslovnega centra Zemun in Novi Beograd. Je odlična izbira tako za poslovneže kot za tiste, ki bi radi Beograd obiskali zaradi njegovih lepot in znamenitosti.


Le 4 do 5 kilometrov od hotela boste našli glavne kulturne in zgodovinske znamenitosti Beograda, med njimi tudi beograjski sejem. Mednarodno letališče Nikola Tesla je od hotela oddaljeno le dobrih 7 kilometrov, do Arene boste prispeli v pičlih 15 minutah, do Sava Centra, največjega kongresnega centra, pa v le 20 minutah.


Hotel ni le odlična začetna točka za odkrivanje mesta, ponuja tudi enkratno hotelsko izkušnjo. Moderno opremljene sobe krasijo topli barvni toni, ponujajo pa visoko udobje in izžarevajo domačnost. V sobah boste lahko našli brezžični in kabelski internet, direktno telefonsko linijo in televizijo. Vse sobe ponujajo osupljiv pogled na prečudovito Donavo in najbolj priljubljen sprehajalni predel prestolnice, ki kar vabi da se mu pridružite in zadihate v ritmu živahnega Beograda. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.