Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI PICAL, Poreč, Istra, Hrvaška - 28 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 15% popust na zgodnje prijave do 25. 2. 2017

APARTMAJI PICAL, Poreč, Istra, Hrvaška - 28 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 15% popust na zgodnje prijave do 25. 2. 2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prostorni apartmaji blizu središča mesta Poreč, v bližini Hotela Valamar Zagreb, so obkroženi s sredozemskim parkom. Po ugodni ceni je na voljo udobna namestitev blizu plaže in zgodovinskega mestnega jedra.


Apartmaji Pical z lokacijo 200 m od plaže in oddaljenostjo 15 minut prijetnega sprehoda do zgodovinskega jedra Poreča ponujajo veliko udobja ter izjemno razmerje med ceno in kakovostjo. Apartmaji so obdani s sredozemskimi rastlinami in imajo prostoren balkon za sproščanje na prostem.


Prodnata in betonska plaža Borik se nahaja 200 m od apartmajev ter ponuja obilje storitev in fantastičen pogled na staro mestno jedro Poreča. Gosti lahko najamejo ležalnik in senčnik ter na plaži preživijo ves dan, poln športnih aktivnosti na kopnem in v morju, si privoščijo lahek obrok in večerno zabavo v barih na plaži.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.