Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL LEONARDO, Skopje, Makedonija - 37 EUR - 1x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL LEONARDO, Skopje, Makedonija - 37 EUR - 1x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Leonardo vam ponuja izredno namestitev v Skopju,glavnem mestu Makedonije, ki vas bo pustilo brez besed s svojimi bogatimiulicami. Hotel Leonardo mogoče res ni največji hotel v mestu, ampak je nedvomnonajbolj toplo mesto za bivanje v Skopju. Svojim gostom ponuja čudovitodobrodošlico in poskrbi, da se počutijo kot doma.

https://www.youtube.com/watch?v=WfrL3MiZW2E

S svojih 15 udobnih in sproščujočih dob (Standard inSuperior), ki lahko sprejmejo 30 odraslih in 2 otroka, Hotel Leonardo vzdržujesvoj karakter službenega hotela, ki vam lahko ponudi enake storitve kot so vvečjih hotelih. Sobe so opremljene anatomskimi medicinskimi posteljami. Posteljeimajo izjemne ognjevarne vzmetnice, ki ponujajo izjemno mehkobo. Zahvaljujoč papozitivnim učinkov agava vlaken, idealne so za popolno fizično in duševnosproščanje. Vse sobe imajo telefon, brezžični internet, mini bar, klimatskenaprave.  Imajo pa tudi nekaj, kar bostekadilci še posebej cenili, zaprt in topel zimski vrt v sklopu hotelskega vrta,kjer je dovoljeno kajenje. 


V prostem času lahko obiščete znamenitosti  Skopja in si ogledate na primer Stone Bridge,ki je le 1,3 km stran od Hotela Leonardo medtem ko je Makedonski trg le 1,2 kmstran. Najbližje letališče je Petrovec, 16 km stran od Hotela Leonardo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.