Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL GALIA, Kotor, Črna Gora - 198 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi s teraso in pogledom na morje za 2 osebi, 3x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL GALIA, Kotor, Črna Gora - 198 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi s teraso in pogledom na morje za 2 osebi, 3x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite spočiti, spoznati mesto Kotor in uživati v lepotah, ki jih ponuja? Čudovit razgled na Bokokotorski zaliv, bližina plaže in naravno okolje so idealni pogoji za prijetno in sproščujoče bivanje ter oddih v hotelu Galia.


Hotel Galia se nahaja na obalni cesti v smeri Kotor-Tivat, ob vznožju zelenega hriba Vrmac v mestu Prčanj. Vse sobe imajo teraso in panoramski pogled na Bokokotorski zaliv. Zaradi naravnega okolja in posebnih vremenskih pogojev je to območje posebej primerno za ljudi s pljučnimi boleznimi.


Hotel razpolaga s 4 enoposteljnimi sobami in 8 dvoposteljnimi sobami, vse soba pa imajo TV, klimo, kopalnico in teraso s pogledom na morje.


V hotelu lahko najamete avto, kolo in kajak, organizirajo pa tudi izlete za Lovćen (Njegošev mavzolej), Skadarsko jezero, Rafting na Tari, Durmitor, Biogradsko goro, samostan Ostrog in drugo.


Hotel je od starega mestnega jedra Kotor oddaljen 3 km, 11 km od letališča Tivat, 65 km od letališča Dubrovnik in 8 km od trajekta Lepetani-Kamenari. 200 metrov dolga plaža je od hotela oddaljena 50 metrov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.