Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA DEA OHRID, Ohrid, Makedonija - 33 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x kontinentalni zajtrk za 2 osebi

VILLA DEA OHRID, Ohrid, Makedonija - 33 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x kontinentalni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oddih v Ohridu in na Ohridskem jezeru, kista 1980. leta razglašena za svetovno dediščino pod zaščito Unesca. Ohrid –mesto v Makedoniji, na severovzhodni obali Ohridskega jezera. Ohrid je bil znanpo tem, da je imel celo 365 cerkvic, eno za vsak dan v letu – zaradi tega so gaklicali Jeruzalem. Znan je po Ohridskem jezeru, ki se šteje med največja jezerav Evropi. Na jugu Evrope je vsekakor eden od največjih, istočasno pa je tudieno izmed najglobljih jezer. Za Ohridsko jezero je značilen edinstvenekosistem, bogate endemične in redke rastlinske in živalske vrste.


Villa Dea se nahaja tik ob jezeru in le 200metrov od središča mesta. V ponudbi je prvovrstna nastanitev z modernim,domačim prostorom in čudovit pogled na jezero. Za nastanitev v objektu Dea soznačilne tople barve, udobno pohištvo in veliko prostora. Dan lahko začnete skontinentalnim zajtrkom, ki ga strežejo v baru v preddverju. Villa Dea ponujastandardne sobe, superior sobe z balkonom s pogledom na jezero, delux sobe inapartmaje s kuhinjo.


Soba vsebuje: sef, klimatsko napravo,delovno mizo, bivalni prostor, ogrevanje, omaro, tuš fen za lase, toaletnipribor, WC, kopalnico, kablovsko TV, aparat za kavo/čaj, mini bar, hladilnik,brisače, posteljnino. Zgornja nadstropja so na voljo z dvigalom. Brezplačeninternet je dostopen v vseh sobah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.