Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Semi-privat treningi z osebnim trenerjem v uspešno problikovanje telesa

Semi-privat treningi z osebnim trenerjem v uspešno problikovanje telesa

25%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe



Si želiš zagotovljen napredek in rezultate, ki jih sam/-a težko dosegaš?
Nemalokrat so posameziki, ki se samostojno lotijo preoblikovanja telesa, razočarani, saj jim “končni” rezultat ne poplača vloženega truda in časa.

Neuspeh lahko v mnogih primerih pripišemo poplavi nasprotujočih si informacij, ki krožijo med ljudmi in v spletnih virih. Slab pristop k prehrani in vadbi, premalo ali preveč treningov, premalo ali pa preveč intenzivna vadba – vse to so lahko razlogi, zaradi katerih posamezniki niso uspešni v doseganju zadanih ciljev. Zgodi se tudi, da posameznik v kratkem času vso izgubljeno odvečno telesno maščobo pridobi nazaj, morda se telesna teža za kakšen kilogram celo dodatno poveča.

 

bootcamp-privat-osebni-trener-jan-pestor-

Prednost treninga s trenerjem je v dobro načrtovani poti, ki bo vodila v uspešno preoblikovanje telesa. Pravilen pristop k urejeni prehrani, dobro zastavljeni treningi za moč, ki si sledijo progresivno, in skrbno oko trenerja so faktorji, ki zagotavljajo napredek.



Kako v uspešno preoblikovanje telesa?

V posebni AKCIJSKI ponudbi si zagotovite semi-privat trening 2x / tedensko 150€ (namesto 200€) ali semi-privat-trening 3x tedensko 225€ (namesto 300€). Na voljo so dopoldanski termini: ponedeljek ob 7.30, sreda ob 7.30 in petek ob 7.00, ter popoldanski termini: ponedeljek ob 17h, sreda ob 18h in petek ob 17h.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.