Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POČITNICE V LIGURIJI - HOTEL DEL GOLFO, Ligurija, Italija - 112 EUR - 2x nočitev v Classic sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

POČITNICE V LIGURIJI - HOTEL DEL GOLFO, Ligurija, Italija - 112 EUR - 2x nočitev v Classic sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Riviera delle Palme je znana po svoji lepi pokrajini in fantastičnihobalnih pogledih. Hotel se nahaja le 1,5 km od samega centra Finale Ligure,kjer gostje lahko uživajo v trgovinah in restavracijah tega obmorskega mesta vneposredni bližini očarljivega pristanišča Cape San Donato.


Hotel Del Golfo gostom nudi zasebno plažo. Obalna promenadaponuja dolge poti s široko izbiro kavarn in restavracij ter teras, kjer bostelahko poskusili tipične lokalne izdelke, od hrane do vina.


Hotel Del Golfo je idiličen 4 zvezdični hotel, ki ponuja 29elegantnih sob v različnih velikostih, vključno z družinskimi prostornimisobami in celo z apartmajem za 7 oseb. Nudijo tri glavne vrste sob in sicerClassic, Superior in družinske sobe, ampak ne glede na vrsto, vse sobe imajočudovit pogled na morje, parket, popolnoma novo kopalnico, zvočno izolacijo inmoderno pohištvo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.