Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SKOK V LONDON + LETALO, London, Velika Britanija - 285 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi v 2*/3* hotelu za 1 osebo, Povratni letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana za 1 osebo

SKOK V LONDON + LETALO, London, Velika Britanija - 285 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi v 2*/3* hotelu za 1 osebo, Povratni letalski prevoz Ljubljana - London - Ljubljana za 1 osebo

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


London – mesto, ki gamorate obiskati vsaj enkrat v življenju. Mesto je, kljub tipičnem otoškem vremenu, odlično za sprehajanja, saj navsakem koraku izžareva britansko zgodovino. Ko se približate reki Temzi, se predVami odpre London v vsej svoji veličini. London je mesto, kjer nastajajo modnitrendi, zato bo navdušilo vse ljubitelje mode. Odpravite se na znane londonsketržnice, uživajte v kulinaričnih specialitetah, obiščite dober koncert alipredstavo - London ima vse!


Prefinjena metropola, ki pooseblja angleški način življenjain ga kombinira z najboljšimi trendi preostale Evrope. London ima zanimivomešanico zgodovinskih in novejših zanimivosti. Iz obdobja nastanka mesta pred2000 leti se zaradi uničujočega požara leta 1666 ohranilo bolj malo, vendar pazato lahko uživate v soju bleščečih nebotičnikov, ki so čudovit kontrastmogočnim stavbam, ki vsekakor upravičujejo sloves angleškega imperija. 


Oglejte si najbolj znane londonske znamenitosti kot so: BigBen s osupljivim parlamentom, panoramsko kolo London Eye, ki nudi najlepširazgled nad mestom,  londonska trdnjavaTower s prelepimi kronskimi dragulji, St. Pauls Cathedral, Westminister Abby,St. James Park, Hyde park in seveda kraljeva palača Buckingham Palace. Londonje pravi raj za ljubitelje nakupovanja in poleg večjih nakupovalnih centrov,nikakor ne smete izpustiti Oxford street in Covent Garden! Muzeji britanskeprestolnice spadajo med vodilne na svetu. Naj omenimo le najpopularnejše kotso  Britanski muzej, Muzej Znanosti aliatraktivnejši muzeji z animacijami, na primer, muzej voščenih lutk MadameTussaud’s ali London Dungeon, ljubitelji glasbe pa ne smejo zapustiti mesta,brez da bi si ogledali enega od muzikalov po katerih je London še posebej znan.V tem mestu vam nikoli ne bo dolgčas!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.