Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

CENTRO TOUROTEL MARIAHILF HOTEL, Dunaj, Avstrija - 178 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

CENTRO TOUROTEL MARIAHILF HOTEL, Dunaj, Avstrija - 178 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne glede na to, ali potujete z vašo družino, prijatelji ali sami – če želite preživeti romantičen vikend v srcu Dunaja, je Tourotel Mariahilf popoln kraj za vas. Raziščite romantičen Dunaj ter zgodovinsko okolje našega hotela Tourotel Mariahilf.


Hotel stoji na odličnem položaju. Je samo 5 minut peš oddaljen od železniške postaje »Westbahnhof« in 7 minut od znamenite »Mariahilferstrasse«, ki je največja nakupovalna ulica na Dunaju.


Sobe ponujajo vrhunsko udobje – kabelsko TV, mizo s telefonom z direktnim klicanjem, sef, tuš/WC ali kad/WC in sušilnik za lase. Večina sob je obrnjena proti tihem dvorišču.


Dunaj, metropola na modri Donavi, vam ponuja zelo veliko. Pomislite na Dunaj kot na mesto, kjer zgodovina in preteklost v sožitju živita s sedanjostjo. Ljubitelji arhitekture boste povsod na Dunaju našli stavbe in palače iz različnih časov zgodovine od baroka do modernejše arhitekture, galerije pa se ponašajo z bogato in raznoliko kvaliteto slik in drugih umetnin. Mesto vas popelje na sprehod od bogate zapuščine preteklosti do sodobnega življenja 20. stoletja. Ljubitelji sladic pa pridejo na svoj račun v središču mesta, kjer se da v Sacher hotelu poizkusiti in tudi kupiti znamenito sacher torto, pecivo in odlično kavo. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.