TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA, RAMENSKEGA OBROČA, VRATU IN GLAVE v trajanju 30 minut (Altracorp d.o.o.), ki se izvaja v centru UBON THAI v Lj.-Šentvid

redna cena
30,00
popust
-55%
cena s popustom
13,50
Ponudba je že
POTEKLA


strong>Zmanjšajte obremenitve in stres, ki se kopičijo na vaših ramenih!
S pritiskom, gnetenjem, gladenjem se pri masaži odpravljajo mišične napetosti in nepravilnosti v mišični strukturi. Pri masaži se masira posamezne točke tudi na vratu in druga mehka tkiva na vratu ter ramenskem obroču, kjer so prisotne bolečine, zatrdline, vozli napetosti ali druge funkcijske motnje trapezoidne mišice. Pri tem se lahko uporablja aromatično olje. Posledično pride do sprostitve napetosti in blagodejnega počutja.
Intenzivna terapevtska masaža hrbta ramenskega obroča, vratu in glave se izvaja po pricipu tradicionalne tajske medicinske masaže. Maserka je strokovno usposobljena s stani Auratai Aldum iz salona UbonThai, kjer se masaža tudi izvaja.
Prepustite se zdravilnemu dotiku!

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

-50%
19,90
40,00€

Rezervacija samo 5,00€

Več

Ročna limfna drenaža telesa v trajanju 60 minut v Studiu Kvadrus

UGODNO
Jarška 36, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA, RAMENSKEGA OBROČA, VRATU IN GLAVE v trajanju 30 minut (Altracorp d.o.o.), ki se izvaja v centru UBON THAI v Lj.-Šentvid"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust