Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LUKOV DOM KOPE - SKI PAKET, Mislinja, Kope, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v sobi II. kategorije za 1 osebo, 2x polpenzion za 1 osebo

LUKOV DOM KOPE - SKI PAKET, Mislinja, Kope, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v sobi II. kategorije za 1 osebo, 2x polpenzion za 1 osebo

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Na Kopah, v lepi pohorski idili, na nadmorski višini 1300 do 1542 m, vas v prijetni okolici pričakuje Lukov Dom. Čudovita narava ter prijetno in mirno okolje vam nudita obilo možnosti za različno in pestro preživljanje prostega časa. Dom predstavlja popolno odskočno desko za pohode; le 2 uri prijetne hoje po grebenu Pohorja se vam razkrije Ribniško jezero, kjer vas čakajo čarobni prizori neokrnjene narave - lokvanji na črni vodi in bujna flora.


Ta prijazen in domač dom v neokrnjeni naravi Slovenjgraškega Pohorja predstavlja odlično izhodišče za pohode v naravo in številne druge aktivnosti v zeleni okolici. Odlikujejo ga kakovostna namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center ter izjemna lokacija z nepozabnim razgledom. Namestitev v hotelu Luka je odločitev brez tveganja, da bi odhajali nezadovoljni, saj se bo osebje v vseh pogledih trudilo za vaše dobro počutje.


Obiščite še 13 energijskih točk na Veliki Kopi in sprostitev bo popolna - vaš duh in telo bo zagorel v novi luči, poln elastana in brezskrbnosti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.