HOTEL EXCLUSIVE, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 82 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba telovadnice

redna cena
179,00
popust
-54%
cena s popustom
82,00
rezerviraj za
16,00
Ponudba je že
POTEKLA


Nedavno odprti Hotel Exclusive **** vas bo dočakal na samem vhodu v mesto Sarajevo. Njegova lokacija omogoča, da se po zabavnem in napornem dnevu umaknete v mirnejši del mesta in uživate v vseh ugodnostih, ki vam jih ponuja hotel.


Hotel je popolnoma nov in zdaj že dve leti skrbi za popolno zadovoljstvo svojih gostov s celega sveta, med katerimi so tudi člani športnih klubov in mednarodnih organizacij, katerim je Exclusive**** postal priljubljeno mesto za bivanje.


Hotel razpolaga z 42 sobami funkcionalnega in elegantnega dizajna, opremljene po najvišjih standardih. Glavna kriterija pri opremljanju sob sta bila udobje in prijetno ozračje. Sobe ponujajo odlično udobje, saj so sobe opremljene z internetno povezavo, satelitsko TV, mini barom, moderno kopalnico in mini sefom. Če se v Sarajevo odpravite z avtomobilom, ga boste lahko brez skrbi pustili na pokritem parkirišču hotela.


V restavraciji Hotela Exclusive**** vam bo vrhunska ekipa pozorno izbrala in predlagala eno od najboljših specialitet, s katerimi se ponaša njihova kuhinja.


Kakovost na vseh področjih – tako bi najbolje označili usluge tega odličnega hotela v gostoljubnem Sarajevu, prestolnici kulture z edinstveno atmosfero, ki je ujeta med preteklostjo in sedanjostjo, in slavi prihodnost in življenje.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Put Mladih Muslimana 16
OMEJENA KOLIČINA
Sarajevskih gazija 115
OMEJENA KOLIČINA
Abdesthana 27
OMEJENA KOLIČINA
Sarajevskih gazija 115
OMEJENA KOLIČINA
Dr. Pintola 23 Ilidža


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL EXCLUSIVE, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 82 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba telovadnice"
Lokacija

Zabrđe 5b
71000
Bosna in HercegovinaVremenska napoved

danes

2 / 16
Slovenija

jutri

4 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust