250 g - Čudežne GROZDNE PEŠKE v prahu slovenskega porekla. Pomagajo zdraviti visok HOLESTEROL, KRVNI PRITISK ter ščitijo pred BOLEZNIMI SRCA in OŽILJA + uravnavajo KRVNI SLADKOR, SLABOVIDNOST, preprečuje bolezni povezane s...

redna cena
12,90
popust
-50%
cena s popustom
6,45
Ponudba je že
POTEKLA


p>Izdelek je pridelan iz izbrane bele sorte grozdnih pešk. Narejeno naravno, brez dodatkov.
SESTAVA: Prah iz mletih grozdnih pešk vsebuje sestavine grozdnih pešk, le, da jim je v večji meri odvzeto olje.
UPORABA: Kot dodatek v jogurt, najljubši smuti, sadni frape ali kosmičem. Potresete jih lahko na pripravljene solate, jutranji toast ali praženo zelenjavo. Zmešajte s sokom, vodo ali sojinim mlekom. Uporabne so tudi pri pripravi peciva, sladic, juh in še veliko več. Lahko pa jih jeste tudi samostojno. Hranite v zaprti embalaži na suhem mestu, zaščiteno pred toploto.   
V današnjem načinu življenja je postaja vnos zdrave prehrane v naše telo nujno potreben, za zdrav način življenja. Izdelki iz groznih pešk bodisi olje, prah iz grozdnih pešk ali cele peške so zaradi svoje izjemne hranilne vrednost primerna za vse skupine ljudi ne glede na starost. 
Ste vedeli, da so grozdje (Vitis vinifera) najavili za zdravilo in hranilno vrednost že pred tisoče leti. Egipčani so jedli grozdje pred vsaj 6.000 let, in veliko starogrški filozofov je pohvalilo zdravilno moč grozdja, običajno v obliki vina. Evropski ljudski zdravilci so naredili mazilo iz soka vinske trte za zdravljenje kožnih in očesnih bolezni. Grozdni listi so bili uporabljeni za zaustavitev krvavitev, vnetje in bolečin povezanih s hemoroidi. 
Nezrele grozdne jagode so bile uporabljene za zdravljenje angine in posušenegrozdne jagode (rozine), so bili uporabljeni za zaprtje in žejo.Okrogla, zrele, sladke grozdne jagode so uporabljali za zdravljenje različnih zdravstvenih težave, vključno z rakom, kolero, črnimi kozami, slabostjo, vnetjem oči in kože, ledvic in bolezni jeter.
V podjetju skrbno sledimo smernicam in delamo po načelih HACCP-a.
OPOZORILO: Vsem z alergijami na grozdje izdelek odsvetujemo. Če ste noseči, dojite, imate zdravstveno stanje ali jemljete zdravila, se posvetujte s svojim zdravnikom pred uporabo tega izdelka.

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

-9%
17,96
19,95€
Več

Mleko za telo iz kaviarja

OMEJENA KOLIČINA
-29%
7,50
10,70€
Več

Maca - za več moči

OMEJENA KOLIČINA
-19%
27,92
34,90€
Več

Body10 Anticelulitis - krema proti celulitu

OMEJENA KOLIČINA
OMEJENA KOLIČINA


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "250 g - Čudežne GROZDNE PEŠKE v prahu slovenskega porekla. Pomagajo zdraviti visok HOLESTEROL, KRVNI PRITISK ter ščitijo pred BOLEZNIMI SRCA in OŽILJA + uravnavajo KRVNI SLADKOR, SLABOVIDNOST, preprečuje bolezni povezane s..."
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust