Trendovske, udobne toplejše PAJKICE v črni barvi + Poštnina je BREZPLAČNA

redna cena
13,80
popust
-50%
cena s popustom
6,90
Ponudba je že
POTEKLA


p>Z novimi toplimi pajkicami boste vedno in povsod urejene, obenem pa se boste počutile svobodno, udobno in pripravljene na zimske in pomladne hladnejše dni!
Modne pajkice so izjemno udobne in v njih vam bo tudi v hladnejših dnevih toplo. V današnjem kompletu boste prejeli ene ženske pajkice v črni barvi, ki bodo lepo poudarile vaše telo in s katerimi boste vedno lepe in modne.
Oblačilo je primerno za jesensko, zimsko in spomladansko garderobo. Pajkice so več kot odlične za mrzle dni, saj so podložene.
Ker so izredno tople, se jih lahko nosi samostojno, v zelo mrzlih dneh pod oblačili, lahko pa tudi pod smučarsko opremo. Vnesite v svojo garderobo nov kos, kateri vas zagotovo ne bo razočaral.
Trendovske in udobne pajkice se odlično prilegajo vsaki pripadnici nežnejšega spola in jih lahko nosite za različne priložnosti. Le oblečite pajkice, skombinirajte z zgornim delom in že ste od glave do pet pripravljene na nove dogodivščine! 

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Trendovske, udobne toplejše PAJKICE v črni barvi + Poštnina je BREZPLAČNA"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust