Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Oltra 3*: Hotel Oltra 3*: 3-dnevno razvajanje na obali za 2 osebi -43%. Ponudba velja tudi za Valentinovo in med zimskimi počitnicami!

Hotel Oltra 3*: Hotel Oltra 3*: 3-dnevno razvajanje na obali za 2 osebi -43%. Ponudba velja tudi za Valentinovo in med zimskimi počitnicami!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolno razvajanje: le 5 minut hoje do morja, martinčkanje na soncu ali sproščanje v zasebnem SPA-ju. Privoščite si 3-dnevni romantični oddih na obali z vključenim BIO zajtrkom, popustom na najem zasebnega wellness prostora s savno...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi s klimo za 2 osebi,2x bogat samopostrežni zajtrk z BIO programom za 2 osebi, penina v sobi.Brezplačen Wi-Fi,brezplačna uporaba hotelskega parkirišča,brezplačna hramba koles.UGODNOST za kupce Mestoidej: ZASEBNI najem WELLNESS prostora s savno in jacuzzijem (180 min.) 35 €, 20% popust na kopanje v zaprtem bazenu z ogrevano morsko vodo (le 800 m od hotela) - Hotel Adria.OTROK do 2 leta BREZPLAČNO (nočitev z zajtrkom).*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 3.3.2017.Opis ponudbe
Hotel Oltra*** se nahaja na čudoviti in mirni lokaciji med Ankaranom in italijanskim obmorskim mestecem Muggio. 3 zvezdičen hotel Oltra je do prodnate plaže v Ankaranu oddaljen le 5 minut hoje in nudi klimatizirane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom. Sprostite na terasi ali v območju SPA-ja, kjer sta na voljo savna in jacuzzi. Hotelske sobe vključujejo leseno pohištvo, minibar, satelitsko TV in kopalnico s prho. Večina ima tudi balkon s pogledom na morje. Ankaran leži na južnem pobočju Miljskega polotoka, na samem začetku slovenskega dela istrske obale, nedaleč od državne meje z Italijo. Eno izmed najlepših obmorskih naselij v Sloveniji je docela zaščiteno od severnega vetra – burje. Zaradi te svoje naravne lega je bilo območje Ankarana naseljeno že v rimskem času. Antično ime za to območje se je glasilo Ultra (ital. Oltra – oltre il mare, prek morja). Na tem kraju so med gradnjo zdravilišča naleteli na mozaik iz rimske dobe, ki je shranjen v koprskem Pokrajinskem muzeju. Obmorska klima in neokrnjena narava zagotavljajo sproščujoč in miren počitek. Vzemite si le 3-dni in izkoristite to romantično ponudbo.
Plačajte le 23 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih z vključenim BIO zajtrkom za 2 osebi, vas bo stal le 115 €, namesto 203 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 23 €, preostali znesek 92 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 05 66 52 100 ali info@hoteloltra.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Jadranska cesta 86A, 6280 Ankaran.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 3.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 92 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa: 1,27€/dan/odraslo osebo; 0,64€/dan/ otroci od 7 do 18 let. Kosilo ali večerja: 12€ na obrok. Domače živali: 12€ na dan (niso dovoljeni v restavraciji). *Otrok do dopolnjenih 2 let na skupnem ležišču nočitev z zajtrkom gratis; od 2-12 let na dodatnem ležišču nočitev z zajtrkom po doplačilu 12€/dan, nočitev s polpenzionom pa 20€/dan.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Oltra Kontaktni podatki: 05 66 52 100 ali info@hoteloltra.si Lokacija ponudnika: Jadranska cesta 86A, 6280 Ankaran


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.