Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA RESORT HOTEL, Ljubljana, Slovenija - 49 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Steklenica šampanjca

LJUBLJANA RESORT HOTEL, Ljubljana, Slovenija - 49 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Steklenica šampanjca

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ljubljana Resort hotel 3* se nahaja v največjem turističnem kompleksu v Ljubljani, ob reki Savi. Ponaša se z udobnimi in moderno opremljenimi sobami, z dobrimi prometnimi povezavami in z vrhunsko kulinariko. Letovišče Ljubljana Resort ponuja bazenski kompleks Laguna z več kot 60 vodnimi efekti, ki se razprostira na 7 ha veliki parkovni površini in je že 8 let zapored proglašeno za najboljše letno kopališče v Sloveniji.


V hotelu je 60 sob, ki so enoposteljne, dvoposteljne, triposteljne ter pet posteljne družinske sobe. Skupno je v hotelu 172 ležišč. Vse sobe imajo kabelsko TV, telefon, radio, možnost brezžičnega interneta, kopalnico s tušem, WC-jem, umivalnikom, bidejem ter sušilnikom za lase. Sobe v pritličju imajo tudi balkon. Za tiste, ki se radi razvajajo, sta dve sobi opremljeni poleg zakonske postelje še z veliko masažno kadjo in ena z vodno posteljo. 32 sob ima klimatsko napravo. 


Poleg hotela se nahaja še fitnes center, vrhunska a la carte restavracija Štern,  savna, prireditveni šotor in zimski vrt za organizacijo večjih dogodkov, igrala za otroke ter športna igrišča za odbojko na mivki, namizni tenis, zunanje igrišče za košarko, na kateremu se lahko izvajajo tudi druge športne aktivnosti. V neposredni bližini se nahaja postajališče mestnega avtobusa, s katerim ste v starem mestnem jedru le v nekaj minutah. 


V bližini hotela je veliko zanimivih pohodniških poti, poleti pa se lahko odpravite na ribolov, saj je hotel le 300 m oddaljen od reke Save. Rečne brzice so primerne tudi za rafting in vožnjo s kajaki ter kanuji. V okolici hotela so tudi možnosti kolesarjenja, v bližini pa je tudi golf igrišče, Teniški center Breskvar ter hipodrom Stožice.


Hotel je v neposredni bližini obvoznice in le 5 kilometrov oddajen od starega mestnega jedra Ljubljane. Letališče Jožeta Pučnika je oddaljeno le 15 km.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.