ART HOTEL, Ljubljana, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Košarica s sadjem

redna cena
180,00
popust
-56%
cena s popustom
79,00
rezerviraj za
15,00
Ponudba je že
POTEKLA


Novo odprti Hotel Art se nahaja v mirnempredelu središča Ljubljane,le 350 m od Prešernovega trga,Tromostovja in starega mestnega jedra.


Moderne novo opremljene sobe so svetle, klimatizirane innudijo sodobno udobje, nekatere imajo čudovit pogled na Ljubljanski grad. Vključujejo kabelskoTV z ravnim zaslonom, sef, pisalno mizo in moderno opremljeno kopalnico s prhoter sušilcem za lase. Hotel nudi brezplačenWi-Fi povsod po hotelu. Umetniška galerija s slikami v preddverjupa je dodana vrednost kava bara.Spomladansko poletna terasa s kavarno nudi čudovito mirnosproščanje in pogled na umetniško razstavo. Vsako jutro je na voljo bogatsamopostrežen zajtrk.


V hotelu se nahaja tudi Kavarna Soteska, ki ponuja prečudovit vrt kavarne ter zunanjoteraso, z raznovrstno ponudbo pijač in prigrizkov. V hotelu se bodo vrstiletudi razstave v Galeriji Soteska,kjer se bodo predstavljali različni umetniki, tako domači, kot tudi tuji, kibodo razstavljali svoje slike.Do številnih restavracij, trgovin in barov se lahkoodpravite peš, ljubljanski grad pa je 450 m oddaljen. Železniška in avtobusnapostaja Ljubljana staoddaljeni le 1 km, do letališča Jožeta Pučnika Ljubljana pa je 21 km. Križanke, Cankarjev dom, Univerza v Ljubljani inNarodno univerzitetna knjižnica so  v neposredni bližini hotela.Možno je organiziranje prevoza do in z letališča Ljubljana.Plačljivo parkirišče je na voljo le 100 m od hotela.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "ART HOTEL, Ljubljana, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Classic sobi za 2 osebi, Košarica s sadjem"
Lokacija
Ljubljana

Soteska 8
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 18:03

18°C
Ljubljana

jutri

16 / 25
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust