HOTEL VIKTOR, Bratislava, Slovaška - 93 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

redna cena
93,00
cena s popustom
93,00
rezerviraj za
18,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Želite spoznati Bratislavo? Občutiti življenje na ulicah Bratislave? Novo zgrajeni, sodobni hotel, ki se nahaja v bližini središča mesta, nudi udobno namestitev za poslovneže, turiste in družine z otroki. Ima svojo restavracijo s kavarno, bar in salon, kjer bodo poskrbeli za vas na najvišji ravni. Hotel razpolaga s 39 sobami z zmogljivostjo 82 ležišč. Sobe so opremljene s kakovostnim in modernim pohištvom, ki vam daje prijetni in udobni občutek.


Na vašem oddihu v Bratislavi morate vsekakor obiskati mestni grad. Bratislavski grad: na griču, kjer so stale keltska, rimska in slovanska utrdba ter gotski in renesančni grad, je grad z današnjo baročno podobo nastal leta 1649. V času Marije Terezije je tam bil sedež kraljevega guvernerja, nato galerija in duhovniška šola, na koncu pa vojašnica. Leta 1811 je bil porušen, obnovili pa so ga v 50. letih 20. stoletja.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Grgura Ninskog 1
ŠE 3 DNI
Stran 22, Omišalj
-20%
31,00
38,76€
Več

Zoom Gym - do lepe postave v 28-tih dneh

OMEJENA KOLIČINA


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL VIKTOR, Bratislava, Slovaška - 93 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi"
Lokacija

Kremnicka 26
851
Slovaška
Vremenska napoved

danes

20 / 26
Slovenija

jutri

16 / 24
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust