PROFESIONALNO PODALJŠEVANJE IN ZGOŠČEVANJE TREPALNIC, UPORABA MASKARE NI VEČ POTREBNA, METODA RUSKI VOLUMEN ZA POPOLNOMA NARAVEN IN OBSTOJEN 3D LOOK! Salon Stars Lashes, TPC MURGLE, LJ

redna cena
120,00
popust
-67%
cena s popustom
39,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>Ponudba vključuje: 1x Podaljševanje trepalnic po metodi Ruski volumen (3D look) - 3 dimenzije izgleda
Storitev se opravlja v salonu na naslovu: TPC MURGLE, Cesta v mestni log 55, 1000 Ljubljanakupon je unovčljiv do 11.03.2017nova tehnika 3D ruski volumen Za polne in tridimenzionalne trepalniceuporaba maskare ni več potrebna3D volumen metoda podaljševanja trepalnic je najnovejši trend v Sloveniji. Pri tej tehniki stilistka dela z zelo finimi sintetičnimi trepalnicami, običajno z debelino 0,05 mm , 0,07 mm in 0,10 mm.
S posebno tehniko se na vašo naravno trepalnico pritrdi od 2 do 6 trepalnic (to je mogoče, ker so trepalnice veliko lažje). Tako so 3D trepalnice zelo polne in tridimenzionalne. Ustvarijo popolnoma naraven učinek veliko bolj gostih trepalnic, kot so vaše naravne.
Volumen trepalnice so na občutek identične naravnim, so izjemno lahke in mehke in se ob dotiku ne čuti da so umetne. Na njih nanesemo občutno manj lepila in je posledično na njih tudi manj teže kot pri običajnih. Nanašamo jih lahko v dveh oblikah in sicer v obliki »široke pahljače« ali v obliki »ožje palmice«.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Topniška 35, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Kavčičeva 64, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Jarška 36, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Šmartinska cesta 152 (BTC, dvorana A - vhod A1), Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "PROFESIONALNO PODALJŠEVANJE IN ZGOŠČEVANJE TREPALNIC, UPORABA MASKARE NI VEČ POTREBNA, METODA RUSKI VOLUMEN ZA POPOLNOMA NARAVEN IN OBSTOJEN 3D LOOK! Salon Stars Lashes, TPC MURGLE, LJ"
Lokacija
Ljubljana

Cesta v mestni log 55
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 16:04

14°C
Ljubljana

jutri

6 / 18
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust