Benetke in Verona - Romanca v Severni Italiji z goHolidays

redna cena
129,00
popust
-54%
cena s popustom
59,90
Ponudba je že
POTEKLA


strong>Obiščite 2 romantični lepotici severne Italije! Naj vas navdušita mesto na vodi, kjer se je nekoč sprehajal legendarni Casanova in mesto najbolj romantične zgodbe o Romeu in Juliji!
Predvideni program
1. DAN:
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni in nadaljevali pot z ladjico vse do neposredne bližine trga Sv. Marka. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice... Nekaj časa za samostojne oglede, nakupe in morda kosilo. Za bolj radovedne pa je na voljo (doplačilo) še panoramska vožnja z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno boste seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta. Okoli 19.00 bo sledila vožnja do hotela in nočitev.
2. DAN:
Po zajtrku se bomo odpravili proti enemu najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu. Verona, nekoliko večja od Ljubljane, leži ob reki Adiži. Po prihodu si bomo ogledali to romantično mestece: trg Bra z Areno - enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, trg Erbe s tradicionalno tržnico, trg Seniorjev... sprehodili se bomo tudi do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med Romeom in Julijo. Po ogledu bomo imeli nekaj prostega časa za samostojno kosilo in nakupe. Domov bomo prispeli pozno zvečer.

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Hotel Bacher, Rein 41
OMEJENA KOLIČINA
Carlo Rosselli 10
NE ZAMUDITE!
Via Bell’Italia 2, Peschiera del Garda Verona


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Benetke in Verona - Romanca v Severni Italiji z goHolidays"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust