2 x 500g GOJI JAGOD (Goji berries) - eden izmed najpopularnejših in najmočnejših naravnih antioksidantov na svetu! Goji jagode so lahko tudi LEPO DARILO

redna cena
47,60
popust
-58%
cena s popustom
19,90
Ponudba je že
POTEKLA


p>Majhni rdeči sadeži, ki prinašajo veliko več, kot se zdi na prvi pogled, bodo kmalu postali sestavni del vaše vsakodnevne prehrane.
Prelepo drevesce z nežno vijoličastimi cvetovi, ki raste v visokem hribovju na Kitajskem, je krivo za svetovno norijo. Majhne goji jagode, ki poleti prav počasi dozorijo iz ljubkih cvetov, še najbolj spominjajo na šipek, v sebi pa skrivajo sestavine, ki presenečajo celo znanstvenike, ki jih raziskujejo.
Goji jagode so prijetnega in sladkega okusa, zato spadajo med najpopularnejše antioksidante na svetu. Goji jagode uvrščamo med super hrano.
V Aziji, kjer so že tisočletja prisotne v japonski, tibetanski in kitajski medicini, slovijo po svojih sposobnostih zdravljenja različnih bolezni. Ta sadež se uporablja tudi v alternativni medicini.
Time Magazine je leta 2008 jagode goji razglasil za supersadež leta, tako imenovano živilo s tako visokimi hranilnimi vrednostmi, da tudi medicinske raziskave poudarjajo njihove potencialne pozitivne zdravstvene učinke.
PRIPRAVA:
Uživamo jih lahko kar iz vrečke, saj so odličnega okusa in jih je zlahka vzljubiti, lahko pa jh dodamo kosmičem, primešamo v smoothie, dodamo kolačem, v muffine... Z njimi si lahko skuhamo tudi čas (15 jagod prelijemo z vročo vodo).
UPORABA:
Zaužijemo jih lahko minimalno 10g na dan, količino pa lahko prilagajate svojim željam in potrebam.
In zakaj so še goji jagode tako posebne? Najbolje, da poskusite kar sami :)
Opis izdelka je zgolj informativne narave, njihove učinkovine niso potrjene s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "2 x 500g GOJI JAGOD (Goji berries) - eden izmed najpopularnejših in najmočnejših naravnih antioksidantov na svetu! Goji jagode so lahko tudi LEPO DARILO"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust