Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Resort Poppy 4* Karlovy Vary: 3-dnevni romantični SPA oddih za 2 osebi -54%. Vključen zajtrk, 3-hodna večerja in čokoladna masažna kopel za oba!

Resort Poppy 4* Karlovy Vary: 3-dnevni romantični SPA oddih za 2 osebi -54%. Vključen zajtrk, 3-hodna večerja in čokoladna masažna kopel za oba!

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Izjemna priložnost! 3-dnevni romantični SPA oddih v termalnem mestecu Karlove Vary z vključenim 2x zajtrkom in 2x 3-hodno večerjo, čokoladno kopeljo in vstopom v solno sobo za sprostitev duha in telesa, le 125 €, namesto 270 € za...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v hotelu Resort Poppy 4* za 2 osebi,2x bogat zajtrk za 2 osebi,2x 3-hodna večerja za 2 osebi.Presenečenje v sobi.Romantični SPA paket:2x čokoladna kopel (20 min.) za 1 osebo,2x vstop v solno sobo za 1 osebo.Čokoladna kopel se lahko zamenja za katerokoli drugo kopel.20% popust na ostale wellness tretmaje.Kopalni plašč in copati (brezplačno ves čas bivanja).Brezplačno parkirno mesto.Brezplačen wi-fi internet.Karlovy Vary so v bližini 2 smučišč!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.5.2017.Le 62,50 € na osebo za 3-dnevni oddih s SPA razvajanji in polpenzionom!Opis ponudbe
Pobegnite na 3-dnevni oddih na Češko, v deželo, ki navdušuje z bogato kulturno-zgodovinsko dediščino srednje Evrope. Država, ki je s svojo zgodovino zelo vabljiva pokrajina in čudovita destinacija za oddih, je ideal tudi za ljubitelje kulture. Raziščite znamenito termalno mesto Karlove Vary, ki slovi po zdraviliškem turizmu in je najbolj obiskano mesto na Češkem, saj eno najznamenitejših zdraviliških mest že iz šestnajstega stoletja. Tod so odkrili 13 glavnih vrelcev termo-mineralne vode in je od 19. stoletja naprej zelo obiskana turistična točka.
Ponudba vključuje dve nočitvi z bogatim zajtrkom in 3-hodno večerjo v prestižnem hotelu Resort Poppy 4* lociranem le korak od mesteca Karlovy Vary. Poleg nočitev v luksuzno opremljenih sobah, ki ponujajo razgled na zunanje zelene površine, boste deležni še romantičnega tretmaja za sprostitev telesa in duha. Razvajali se boste v 20-minutni čokoladni kopeli in vstopili tudi v solno sobo. Čokoladno kopel lahko zamenjate za katerokoli drugo kopel.
Resort Poppy je regionalni zmagovalec med češkimi hoteli za leti 2015 in 2016. Idealna priložnost za vse tiste, ki hrepenite po spremembi okolja in sproščujočih trenutkih.
Pa še informacija za vse, ki radi tudi smučate: Karlovy Vary so v bližini 2 smučišč!
Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih v Karlovih Varih s polpenzionom ter romantičnim SPA razvajanjem, za 2 osebi, vas bo stalo le 125 €, namesto 270 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostali znesek 110 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Císařský Mlýn Rezidenca: 3-4 dni v Pragi na nekdanjem posestvu cesarja Rudolfa II. v prestižnem apartmaju Cavali ali Armani, do -49%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na +420 353 224 849 ali reception@resortpoppy.com.Lokacija ponudnika: Hamerská 1, 362 15 Březová, Karlovy Vary.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.5.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 110 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: turistična taksa.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Resort Poppy 4* Kontaktni podatki: +420 353 224 849 ali reception@resortpoppy.comLokacija ponudnika: Hamerská 1, 362 15 Březová, Karlovy Vary



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.