Terme Dobrna, Hotel Park 3*: Oddih s POLNIM penzionom in neomejenim kopanjem za 2 -55%

Terme Dobrna, Hotel Park 3*: Oddih s POLNIM penzionom in neomejenim kopanjem za 2 -55%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščite si edinstveno razvajanje v Termah Dobrna, kjer se boste lahko namakali in čofotali v termalni vodi, ki vas ne bo le sprostila, ampak zaradi zdravilnih moči tudi blagodejno vplivala na vaše zdravje in počutje. Oddih s...Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Park 3* za 2 osebi,2x POLNI penzion za 2 osebi (zajtrk, kosilo in večerja, samopostrežni obroki - bogat bife),neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v Hotelu Vita,na dan prihoda in odhoda kopanje cel dan,vodna aerobika od ponedeljka do sobote,jutranja gimnastika s strokovnim vodenjem fizioterapevta,animacijski program,vsak petek in soboto živa plesna glasba v Caffe&Restaurant May,brezplačen wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto.Ugodnost za goste Mestoidej: WELL bon v višini 5 € za storitve masažmo-lepotnega centra ’Hiša na travniku’.Otroci do 12. leta (nočitve in polpenzion) BREZPLAČNO*.Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje do 3.3.2017.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Hotel Park 3* je primeren za vse, ki si želijo preživljati prosti čas v zelenem in čistem kraju, ob izrednem okolju zdraviliškega parka in sosednjih gozdov. V hotelu Park so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki (omejeno število sob, vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen).
Opremljenost sob: TV, telefon, WC, kopalnica, sušilnik za lase, sobe v mansardi so klimatizirane. V sobah je možen tudi brezplačni brezžični dostop do interneta. Namakajte se in čofotajte v termalni vodi, ki vas ne bo le sprostila, ampak zaradi zdravilnih moči tudi blagodejno vplivala na vaše zdravje in počutje. Topli vrelec na Dobrni so poznali že stari Kelti in Rimljani, od leta 1542 pa termalna voda na Dobrni velja za idealno sredstvo pri zdravljenju različnih obolenj in poškodb gibalnega sistema. Termalna voda v Dobrni je zelo zdravilna, njeni naravni zdravilni dejavniki, kot so kalcij, magnezij in hidrogenkarbonat pa so priznani tudi s strani Ministrstva za zdravje. Alkalna termalna voda s temperaturo do 36,5 °C tako vsebuje naravne zdravilne dejavnike, zaradi kalcijevih ionov pa deluje tudi proti vnetno in proti alergično.
Vsak petek in soboto živa plesna glasba v prijetnem ambientu Cafe & Restaurant May, ki se nahaja v pritličju hotela Vita 4*.
Plačajte le 22 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3 dni s polnim penzionom in neomejenim kopanjem za 2, vas bo stalo le 145 €, namesto 324 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 22 €, preostali znesek 123 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na info@terme-dobrna.si ali 080 22 10.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Dobrna 50, 3204 Dobrna.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o eksklzuivni ceni velja za koriščenje do 3.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48 h od rezervacije.Preostali znesek 123 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa 1,27 €. *Otroška doplačila in popusti:Otroci do 12. leta brezplačno bivanje (bivanje in polpenzion) v sobi skupaj z 2 odraslima osebama (doplačilo za polni penzion je 6,90 €). Otroci od 4. do 10. leta starosti, ki uporabljajo lastno ali dodatno ležišče v sobi z najmanj 1 odraslo osebo – 10,00 €/dan za bivanje, polpenzion in neomejen vstop v bazene. Otroci od 10. do 15. leta starosti, ki uporabljajo lastno ali dodatno ležišče v sobi z najmanj 1 odraslo osebo – 15,00 €/dan za bivanje, polpenzion in neomejeno kopanje. Doplačilo za vstop v Deželo savn 10 €.Prihod 12.00-13.00, odhod 10.00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Terme Dobrna Kontaktni podatki: info@terme-dobrna.si ali 080 22 10Lokacija ponudnika:Dobrna 50, 3204 Dobrna


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.