PRODAJNI HIT! - Mehka silikonska NOGAVICA za SUHO in RAZPOKANO KOŽO na PETAH + Poštnina je BREZPLAČNA

redna cena
16,90
popust
-65%
cena s popustom
5,90
Ponudba je že
POTEKLA


p>Naj vam ne bo neprijetno pokazati vaših stopal, zato poskrbite za njihovo lepoto in nego!
Recite konec trdi koži na stopalih! Ne bo vam jo več potrebno odstranjevati z, nič kaj prijaznimi, strgali in britvicami. Za vas imamo bolj preprosto, enostavno in popolnoma nebolečo rešitev, in sicer silikonske nogavičke, ki bodo rešile vaše težave s stopali. Z mehko silikonsko nogavičko bo trda in razpokana koža na stopalih preteklost, saj boste z edinstvenim pripomočkom za odstranjevanje suhe in razkopane kože rešili marsikatero nevšečenost, ki jo imate s stopali, in to kar v objemu doma. Nič več vam ne bo potrebno obiskovati kozmetičnega salona, saj boste lahko v svojem domu uredili stopala.
Uporaba:
Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi silikonske nogavice za peto so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe. Zaradi zelo prijetnega in udobnega materiala (Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen.) lahko ščitnike nosite vsakodnevno v udobni obutvi. Ni moteč, saj ne tišči in ne žuli.
Mehko silikonsko NOGAVICO za SUHO in RAZPOKANO KOŽO na PETAH, lahko uporabljate ves dan
Uporaba PONOČI:
1. Noge namakajte v topli vodi vsaj 10-minut
2. nanesite na pete katerokoli vlažilno kremo
3. obujte silikonsko nogavičko
Uporaba PODNEVI:
1. Preden se nogavičko obujete si umijte noge 
2. na pete si natanko namažete z vlažilno kremo in počakajte da se krema vpije – če nimate časa, jo lahko tudi obrišete ali pa se z njo ne namažete, da vam ne bo med hojo drsela noga. Proti drsenju lahko uporabite tudi otroški puder – tako da ga malo posipate v notranjost nogavičke preden jo obujete.
Priporočljivo:Pri SUHI in RAZPOKANI koži na PETAHZa TEKAČE – za udobnejši in lažji korak/tekPri nošenju VISOKIH PET – manjši pritisk na nogeProti ŽULJEM – zaščita, da vas novi ali stari ČEVLJI ne ožulijoTistim, kateri so veliko na nogah 
Vaša "nova stopala" bodo tako nežna in mehka, kot jih niste imeli že leta!
Čiščenje – pod mlačno tekočo vodo. Preden spet nataknete na nogo, jih dobro osušite in spet uporabite.
Material – Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen. 
Velikost – Univerzalna (od 35 – 45 številke nog/čevljev)
Dimenzije: 10x10,5cm
Debelina 3mm
Barva -bela
Hranite v suhem in hladnem prostoru in izven dosega otrok

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "PRODAJNI HIT! - Mehka silikonska NOGAVICA za SUHO in RAZPOKANO KOŽO na PETAH + Poštnina je BREZPLAČNA"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust