Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Dva ŠČITNIKA za DEFORMIRANE in UKRIVLJENE nožne palce - Hallux Valgus - Uporabniki opažajo IZBOLJŠANJE in zmanjšanje BOLEČINE + Poštnina je BREZPLAČNA

Dva ŠČITNIKA za DEFORMIRANE in UKRIVLJENE nožne palce - Hallux Valgus - Uporabniki opažajo IZBOLJŠANJE in zmanjšanje BOLEČINE + Poštnina je BREZPLAČNA

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Imate tudi vi težave z deformacijo palcev na nogi? Ne le bolečina s katero se spopadate vsakodnevno, tudi sam estetski videz je izjemno moteč.
Najkvalitetnejši Hallux Valgus na slovenskem trgu - Dva ŠČITNIKA za DEFORMIRANE in UKRIVLJENE NOŽNE PALCE
Silikonski ščitniki vam bodo ob vsakodnevni uporabi pomagali odpraviti in omiliti bolečino kot tudi deformacijo. Priporočajo jih vsi zdravniki pred in po operaciji deformacije nožnih palcev. V kompletu prejmete kar dva kosa ščitnika za ukrivljen nožni palec (prilagajata se obema nogama), ki pa sta trenutno najbolj kvalitetna ščitnika na slovenskem trgu, saj se med nošenjem ne premika, ne tišči in ne povzroča nelagodnega občutka.  Ščitnik za palčev sklep na nogi je anatomsko oblikovan tako, da se prilagodi nepravilni obliki sklepa. 
Ščitnik za hallux valgus se uporablja pred, kot tudi v post operativnem času. Uporaba ščitnika pripomore k manjši in manj opazni brazgotini po operaciji, čas rehabilitacije pa bo krajši. Povečajo krvni obtok in in izboljša ravnotežje.
Primeren je za nošenje v udobnih čevljih in copatih. Posebno mehak material na otip je izjemno prijazen koži in omogoča udbno nošenje. Posebno oblikovan je tako, da se ga natakne na deformirani palec in sosednji kazalec, kar onemogoča zdrs ali premik med samim nošenjem.
Mnenja zadovoljnih uporabnikov:



HALLUX VALGUS
Pri Hallux Valgusu gre za nenormalen odmik nožnega palca navzven proti malim prstom stopala in kostno zadebelitev ob osnovnem sklepu palca na notranji starani stopala (bunion). Obe deformaciji večinoma nastopata skupaj in sta zelo pogosta težava s katero se sreča v življenju tretjina žensk in pet procentov moških.
VZROK
Osnovni vzrok je dedna predispozicija, tako, da opažamo, da je pri določenih družinah deformacija bistveno bolj pogosta. Če imate deformacijo to še ne pomeni, da jo bo zagotovo imel tudi vaš potomec, saj na razvoj deformacije bistveno bolj vpliva neprimerna obutev. Predvsem so to trdi čevlji, v sprednjem delu zašiljeni, nepravilne velikosti in z previsokimi petami. Tipično se ob rednem nošenju neprimerne obutve palec sčasoma vse bolj umika vstran, ob notranjem delu stopala ob palcu, pa se zaradi pritiska obutve najprej pojavita oteklina in rdečina, sledi pa zadebelitev kosti in mehkih tkiv, ter postopno vse hujša bolečina in postopno omejena gibljivost. Pritisk čevlja sili male prste v vse večji prepogib, razvijejo se deformacije na malih prstih in boleči otiščanci. Če deformacija močno napreduje se lahko palec in drugi ter tretji prst tudi zakrižata, tako, da deformiran drugi in/ali tretji prst jahata preko deformiranega palca.
Vzroki za deformacijo torej so: nagnjenost oz. predispozicija (dednost) sekundarno pri ploski nogi tesna in visoka obutev, čevlji z visoko peto,nepravilna velikost čevlja hipermobilna prva stopalnica
Uporaba: V začetku uporabljajte ščitnike 2-3ure na dan. Postopoma povečujte čas nošenja, da dosežete v naslednjih 14-ih dneh čas nošen- ja vsaj 6-8ur na dan. Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi ščitnikov, so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe. Zaradi zelo prijetnega in udobnega materiala (Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen. )lahko ščitnike nosite vsakodnevno v udobni obutvi. Ni moteč, saj ne tišči in ne žuli.
Čiščenje – pod mlačno tekočo vodo. Preden spet nataknete na nogo, ga dobro osušite.
Material – Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen. 
Dimenzije: 7.8cmx5cmx2.2cm
Način delovanja: Popravlja deformacijo palca na nogi preventivno in post-operativno skrajša čas rehabilitacije. Zmanjšuje možnost nastanka artritisa, ohranja vašo nogo gibljivo, primerno za nošenje v udobnih čevljih pri redni in pravilni uporabi stranke opazijo rezultate že v prvem mesecu porabe. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.