75-minutna GLOBINSKA VLAŽILNA NEGA OBRAZA + BREZPLAČNO oblikovanje obrvi v Lepotnem studiu Bodylicious

redna cena
65,00
popust
-55%
cena s popustom
29,25
Ponudba je že
POTEKLA


p>Povrnite svoji koži gladkost, napetost, čistost in njeno naravno lepoto!
Zaradi različnih dejavnikov, ki negativno vplivajo na našo kožo, ji odvzamejo lesk in vlago, je priporočljivo, da za njo pravilno in redno skrbimo. S 75-minutno vlažilno nego obraza in regeneracijsko nego z ultrazvokom boste kožo na obrazu razvajali, nahranili in pomladili.
Sprostite, poživite in nahranite kožo! V lepotnem studiu BODYLICIOUS bodo s pomočjo profesionalnih naprav očistili vašo kožo brez neprijetnega in bolečega stiskanja mozoljčkov ter jo globinsko navlažili. Koža bo po tretmaju vidno regenerirana, struktura izboljšana in koža ponovno sijoča.
Globinsko čiščenje obraza z aparatom Skin Scrubber je primerno za vse, ki težje prenašate bolečino ročnega globinskega čiščenja, saj gre za neboleč postopek, primeren tako za tiste s problematično kožo, kot tudi za vse, ki želite zdrav videz zgolj vzdrževati. Tako čiščenje se priporoča tedensko vsaj en mesec in nato enkrat mesečno za vzdrževanje zdravega videza.
Ultrazvok, je postopek, ki olajša vnos kozmetično učinkovitih sestavin v kožo, spodbuja pretok krvi in nastajanje novih celic, kar posledično hitreje vodi do gladke, svetleče in bolj napete kože.
Bodite lepi. Bodite Bodylicious!

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Kavčičeva 64, Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Slamnikarska 3, Domžale / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Kavčičeva 64, Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "75-minutna GLOBINSKA VLAŽILNA NEGA OBRAZA + BREZPLAČNO oblikovanje obrvi v Lepotnem studiu Bodylicious"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust