VERONA - mesto Romea in Julije - za valentinovo, dan žena in materinski dan (goHolidays): prevoz + turistično spremljanje (odhod iz Sežane)

redna cena
40,00
popust
-50%
cena s popustom
19,90
Ponudba je že
POTEKLA


Verona - eno izmed najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu.


Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Vožnja mimo Benetk do Verone. Z nekaj vmesnimi postanki bomo prispeli v eno izmed najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu, kakor se za praznik zaljubljencev spodobi.

Slikovito mesto leži ob reki Adiži. Najprej si bomo ogledali glavne znamenitosti:
* trg Bra z Areno - enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov,
* trg Erbe s tradicionalno tržnico,
* trg Seniorjev,
* sprehod do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med svetovno najbolj znanima zaljubljencema.

Po ogledu prosti čas za samostojno kosilo, sprehode in/ali nakupe. Lahko pa se z nami odpravite do romantičnega mesteca Sirmione ob Gardskem jezeru, kjer je med drugimi domovala tudi slavna Maria Callas (doplačilo).

V poznem popoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji.Verona - eno izmed najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu.

Partnerska ponudba - privoscite.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "VERONA - mesto Romea in Julije - za valentinovo, dan žena in materinski dan (goHolidays): prevoz + turistično spremljanje (odhod iz Sežane)"
Lokacija

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija
Vreme Kobilje

ob 6:24

5°C
Kobilje

danes

9 / 17
Kobilje

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust