Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL MEDITERAN , Crikvenica, Hrvaška - 113 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk in večerja)

HOTEL MEDITERAN , Crikvenica, Hrvaška - 113 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk in večerja)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kvarner ima za obiskovalce bogato ponudbo, prečudovite plaže, izjemno kulinarično ponudbo ter kulturne vsebine. Za popolno nastanitev in odlično doživetje pa poskrbi Hotel Mediteran, kjer boste nameščeni v dvoposteljni sobi (klima, tuš/wc, TV).


Tik ob morju in samo 500 metrov od središča mesta, hotel razpolaga z več kot 160 sob in 3 apartmaji, restavracijo in snack barom na plaži. Poleg hotela se nahaja plaža. Ob doplačilu si lahko v hotelu privoščite tudi masažo in savno. Hotel ponuja polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja – izbirate med 3 meniji), medtem ko so večnamenske dvorane kot nalašč za poslovne sestanke, predstavitve, konference, seminarje, modne revije, promocije, poroke,…


Opatija, Crikvenica, Novi Vinodolski, otoki Cres, Krk in Rab so biseri Kvarnerja. Prednost hotela je vsekakor njegova lokacija, kakor tudi bližina Reki, ki je kulturno in gospodarsko središče regije, povezano z raznimi evropskimi destinacijami. Kvarnersko področje je znano po svoji lepoti in klimi ter nudi številne priložnosti za enodnevne izlete in raziskovanje lepot zanimiv mest in otokov, narodnih parkov in čudovitih plaž.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.