Budimpešta: Valentinov 2-dnevni izlet v Budimpešto le 49,90 €

Budimpešta: Valentinov 2-dnevni izlet v Budimpešto le 49,90 €

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Budimpešta, lepotica ob Donavi za Valentinovo. Razvajajte se na 2-dnevnem organiziranem izletu v Budimpešto z agencijo GoHolidays. Prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 3*, zunanji...Kaj ponudba vključuje?
2-dnevni Valentinov izlet v Budimpešto:prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz LJ, CE, MB ali MS),1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 3* (npr. Ibis Aero, Pest Inn ali podobnem),turistično spremljanje/vodenje,cestne pristojbine in parkirnine,zunanji ogledi po programu,organizacija,osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.V hotelih je na voljo brezplačen WiFi.Pred hotelom se nahaja postaja podzemne železnice in/ali postaja mestnega avtobusa, ki vas pripelje neposredno v center mesta.Odhodi iz Ljubljane, Celja, Maribora ali Murske Sobote.Datum potovanja od 11.2. do 12..2.2017.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja na dan odhoda 11.2. in 12.2.2017.Opis ponudbe
BUDIMPEŠTA – LEPOTICA OB DONAVI ZA VALENTINOVO
1. dan: Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije in nadaljevanje vožnje po vstopu na Madžarsko ob južni obali Blatnega jezera do Budimpešte. Madžarski prestolnici pravijo tudi lepotica ob Donavi, predvsem zaradi slikovite lege ter veličastne arhitekture, ki ji daje poseben pečat zlato obdobje mesta v drugi polovici 19. stoletja. Po prihodu se bomo najprej podali na peštansko stran mesta preko znamenitega Elizabetinega mostu. Vožja mimo nekdanjega stadiona NEP, danes stadion Ferenca Puskasa do Trg Herojev, ki je locrian v čudoviti okolici slikovitega mestnega parka. Sledi odhod proti strogemu mestnemu jedru in znameniti ulici Vaci, ki velja za srce mesta. Prosit čas za samostojne oglede, kosilo in obisk nepozabne pokrite tržnice. Nato sledi avtobusni ogled ostalih mestnih znamenitosti – vožnja mimo Parlamernta do veličastne Štefanove katedrale, ki navduši vedno znova še tako zahtevnega obiskovalca. Nastanitev v hotelu pozno popoldne. Zvečer priporočamo, da odpravite z nami na Etno večer s plesom, glasbo in večerjo v čardi, kakor imenujemo tradicionalne madžarske restavracije. Besede kot so čardaš, cimbale po tem večeru več ne bodo neznanka za vas.
2. dan: Po bogatem samopostrežnem zajtrku imate najprej možnost proti doplačilu, da si mesto ogledate še z druge perspektive. Vabimo vas, da se odpravite na panoramsko vožnjo z ladjco od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello... Sledil bo »skok« čez verižni most na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača in od koder je čudovit razgled na Budimpešto. Nekaj prostega časa za kosilo, nato pa odhod proti Citadelli, panoramski razgled in zadnja fotografija ter odhod proti domu. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.
Plačajte le 7,50 € in pridobite potrdilo o akcijski ceni. 2-dnevni Valentinov izlet v Budimpešto za 1 osebo, vas bo stal le 49,90 €, namesto 120 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 7,50 €, preostalih 42,40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Verona: Izlet v Verono, mesto Romea in Julije za Valentinovo, dan žena in materinski dan, že od 19,90 €
Opombe
Pred nakupom priporočamo, da preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 42,40 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji:Potrdilo o akcijski ceni velja do 11.2.2017.Prijavnina 10 €/osebo se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti. Otroci do 18. leta imajo 5 € popusta pri plačilu prijavnine.Vstopno mesto: Ljubljana - Dolgi most ob 4:00, Celje – parkirišče pred dvorano Zlatorog ob 5:00, Maribor izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski ob 5:45, Murska Sobota iz bencinske črpalke Petrol na avtocestnem počivališču Murska Sobota ob 6.20.Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.Minimalno število potnikov za izvedbo iz posameznega vstopnega mesta je 25, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Možna doplačila: Etno večer v čardi z večerjo, plesom in živo glasbo 24€/osebo (otroci do 18. leta 15 €).1-urna panoramska vožnja z ladjico 12€/osebo (otroci do 15. leta 6 €).Zagotovitev enoposteljne sobe 20 €/osebo. Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.