TERME DOBRNA - HOTEL PARK, Dobrna, Slovenija - 119 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni obroki - bogat bife) za 2 osebi

redna cena
296,00
popust
-60%
cena s popustom
119,00
rezerviraj za
18,00
Ponudba je že
POTEKLA


Sprostite se v prijetni naravi Hotela Park v Termah Dobrna, kjer je doma zdravilna voda, odlična kulinarika in žlahtna kapljica. 


Hotel Park je bil zgrajen leta 1875 in prenovljen leta 2008. Hotel je primeren za vse, ki si želijo preživljati prosti čas v zelenem in čistem kraju, ob izrednem okolju zdraviliškega parka in sosednjih gozdov.. V bližini hotela se nahaja veliko sprehajalnih poti, ki so na blago valoviti pokrajini, kamor se lahko odpravite v spremstvu vodnika ali tudi sami.


Poskrbljeno je tudi za sprostitev gostov, ki lahko preživljajo romantične trenutke v dvoje v Savni Studio Tisa. Wellness z bazeni, savnami in masažami ter medicinski center se nahajajo v bližnjem hotelu Vita, ki je le 300 m stran.


Sobe so lepo opremljene, saj imajo TV, telefon, WC, kopalnico, sušilnik za lase ... Sobe v mansardi so klimatizirane. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "TERME DOBRNA - HOTEL PARK, Dobrna, Slovenija - 119 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni obroki - bogat bife) za 2 osebi"
Lokacija
Dobrna

Dobrna 50
3204 Dobrna
Slovenija
Vreme Dobrna

ob 18:22

20°C
Dobrna

jutri

14 / 24
Dobrna

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust