ZIMSKI ODDIH V HOTELU PHOENIX, Zagreb, Hrvaška - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z romantično dekoracijo za 2 osebi, 1x bogat zajtrk ''Art of Breakfast'' za 2 osebi

redna cena
214,00
popust
-54%
cena s popustom
99,00
rezerviraj za
20,00
Ponudba je že
POTEKLA


Hotel Phoenix v Zagrebu – priporočamo vsem ljubiteljemromantike in wellnessa! Uživanje v Zagrebu, romantika mesta insproščujoča toplina hotela Phoenix bo zadovoljila tudi največje romantike. Priditein se sprostite v Wellness & Spa oazi ter uživajte v aroma masaži.

Spoznajte hotel - dobitnika prestižne nagrade: najbolj romantičen hotel na Hrvaškem! 


Gre za prvi romantični hotel s 4 zvezdicami v Zagrebu, ki je prejel prestižno nagrado svetovnega turističnega časopisa Luxury Travel Guide za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem. Hotel Phoenix ponuja popolnoma nov koncept hotela, ki je namenjen romantičnim parom, poslovnim gostom, ki poleg nastanitve iščejo tudi uživanje in sprostitev od stresa. 


Ob prihodu v hotel boste občutili intimno in toplo vzdušje ter posebno skrb za detajle. V sklopu hotela je fine dining restavracija Maestro, wellness & SPA center z Indoor  Golf & Fitness centrom, veličastna dvorana Magic hall (do 400 oseb) ter 55 modernih Classic, Elegance in Deluxe sob, od tega posebno urejenih 7 Deluxe sob kategorije Romantic. Poleg sodobne opremljenosti, dizajn sob vsebuje dekoracijo v barvi sivke, ki je obenem zaščitni znak hotela. V hotelu lahko pričakujete romantično večerjo ob svečah, romantične organizirane zaroke in razna slavja, degustacijo vin v vinoteki, posebno pripravo sobe, presonalizirana sporočila, aromatic kozmetiko in še in še. 


Romantično doživetje v wellnessu vključuje sproščanje v hidro masažnem bazenu (35°C) ter whirpooluu (28°C), vodno in zračno masažo, prostor za sproščanje, finsko savno, tretmaje z aroma soljo, prijetno glasbo in pitje zeliščnih čajev.    

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Sesvetska cesta 29
OMEJENA KOLIČINA
Hrastić 15
OMEJENA KOLIČINA
Topolšica 77 / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Obala 40


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "ZIMSKI ODDIH V HOTELU PHOENIX, Zagreb, Hrvaška - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z romantično dekoracijo za 2 osebi, 1x bogat zajtrk ''Art of Breakfast'' za 2 osebi"
Lokacija

Sesvetska cesta 29
10360
Hrvaška
Vreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust