HOTEL AHAR, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 52 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (kava ali čaj)

redna cena
114,00
popust
-54%
cena s popustom
52,00
rezerviraj za
10,00
Ponudba je že
POTEKLA


Hotel Ahar v Sarajevu se nahaja v mirnem predelu mesta, imenovanem Stup. Hotel ponuja toplo dobrodošlico in sproščujoče vzdušje. Sobe so prostorne in opremljene v skladu z najnovejšimi svetovnimi in evropskimi standardi. Poleg 24-urne recepcije Hotel Ahar gostom ponuja tudi poletno teraso in žar.


Hotel Ahar ima na voljo 12 prostornih sob, opremljenih z vsem udobjem in z veliko pozornosti do detajlov. Sobe zagotavljajo sproščujoč oddih v prijetnem vzdušju. Vsaka soba ima direktno telefonsko linijo, mini bar, kabelsko televizijo, ogrevanje, brezplačen internetni dostop in električne vtičnice, ki podpirajo vse vrste elektronske opreme.


Na razpolago je tudi sodobno oblikovan bar z različnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami. V izrednem vzdušju je bar primeren za organizacijo poslovnih kosil, zabav in porok.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Ravne 1
OMEJENA KOLIČINA
Pijačna 82
OMEJENA KOLIČINA
Hrasnička cesta 14
OMEJENA KOLIČINA
Sarajevo


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL AHAR, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 52 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (kava ali čaj)"
Lokacija

Pijačna 82
71000
Bosna in Hercegovina
Vremenska napoved

danes

20 / 26
Slovenija

jutri

16 / 24
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust