Skok Mozirje: Zasebno razvajanje za pare (2,5 h) le 59 €. Vključena penina in masaža za oba!

redna cena
100,00
popust
-41%
cena s popustom
59,00
rezerviraj za
7,00
Ponudba je že
POTEKLA


Popolno wellness razvajanje v zasebnem prostoru s savno in jacuzzijem in klasično masažo telesa. Uživajta in se razvajajta ob romantičnem soju sveč, penini in sadju za le 59 €, namesto 100 €!Kaj ponudba vključuje?
2-urno VIP razvajanje v zeliščni in finski savni v kombinaciji z masažnim bazenom za 2 osebi,2x 30-minutna delna klasična masaža za 2 osebi,penina,sadje in čaj,kopalni plašč, brisače, halje, copati.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2017.Opis ponudbe
Presenetite svojega dragega ali drago z najboljšim wellness razvajanjem za pare v Wellness Skok Mozirje, v objemu gozdov Zgornjesavinjske doline.
Zimsko razvajanje nudi 2-urni zakup wellness prostora, kjer bosta imela na voljo finsko in zeliščno savno ter jacuzzi, penino, sadje in čaj. Savna s svojimi številnimi zdravilnimi lastnostmi pozitivno vpliva tako na telo kot na dušo in je poleg razvajanja, najboljša nega telesa. Da bo razvajanje še prijetnejše bosta telo razvajala še z 30-minutno delno klasično masažo telesa.
Vsakemu paru se prileže trenutek romantike. Trenutek, ko vse ostalo obstane in ostaneta samo ... vidva. Vzemita si 2,5 uri in si privoščita nepozabno razvajanje v Mozirju, na pragu raja, le skok od Mozirskega gaja.
Plačajte le 7 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Wellness razvajanje z vključeno masažo in jogurt masko vas bo stalo le 59 €, namesto 100 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 7 €, preostalih 52 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 828 0 400, 041 450 450.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 52 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness Skok Mozirje Kontaktni podatki: 03 828 0 400 ali 041 450 450 Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje

Partnerska ponudba - mestoidej.com|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Senožeti 142, Dol pri Ljubljani / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Podhod Ajdovščina 4, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 2 DNI


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Skok Mozirje: Zasebno razvajanje za pare (2,5 h) le 59 €. Vključena penina in masaža za oba!"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

2 / 16
Slovenija

jutri

4 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust