Skok Mozirje: Zasebno razvajanje za pare (2,5 h) le 59 €. Vključena penina in masaža za oba!

Skok Mozirje: Zasebno razvajanje za pare (2,5 h) le 59 €. Vključena penina in masaža za oba!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolno wellness razvajanje v zasebnem prostoru s savno in jacuzzijem in klasično masažo telesa. Uživajta in se razvajajta ob romantičnem soju sveč, penini in sadju za le 59 €, namesto 100 €!Kaj ponudba vključuje?
2-urno VIP razvajanje v zeliščni in finski savni v kombinaciji z masažnim bazenom za 2 osebi,2x 30-minutna delna klasična masaža za 2 osebi,penina,sadje in čaj,kopalni plašč, brisače, halje, copati.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2017.Opis ponudbe
Presenetite svojega dragega ali drago z najboljšim wellness razvajanjem za pare v Wellness Skok Mozirje, v objemu gozdov Zgornjesavinjske doline.
Zimsko razvajanje nudi 2-urni zakup wellness prostora, kjer bosta imela na voljo finsko in zeliščno savno ter jacuzzi, penino, sadje in čaj. Savna s svojimi številnimi zdravilnimi lastnostmi pozitivno vpliva tako na telo kot na dušo in je poleg razvajanja, najboljša nega telesa. Da bo razvajanje še prijetnejše bosta telo razvajala še z 30-minutno delno klasično masažo telesa.
Vsakemu paru se prileže trenutek romantike. Trenutek, ko vse ostalo obstane in ostaneta samo ... vidva. Vzemita si 2,5 uri in si privoščita nepozabno razvajanje v Mozirju, na pragu raja, le skok od Mozirskega gaja.
Plačajte le 7 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Wellness razvajanje z vključeno masažo in jogurt masko vas bo stalo le 59 €, namesto 100 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 7 €, preostalih 52 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 828 0 400, 041 450 450.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 52 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness Skok Mozirje Kontaktni podatki: 03 828 0 400 ali 041 450 450 Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Masaža s toplimi zeliščnimi snopki...
-61%
PRIPOROČAMO!

Masaža s toplimi zeliščnimi snopki (75 minut)

Rezervacija samo 5,70€
60,00€ 22,90€ Odpri