Vila Aina: 3-dnevni zimski družinski oddih za do 5 oseb s kopanjem v Thermani Laško le 189 €

Vila Aina: 3-dnevni zimski družinski oddih za do 5 oseb s kopanjem v Thermani Laško le 189 €

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Razvajajte se s 3-dnevnim zimskim družinskim oddihom v družinski suiti čudovite Vile Aina 3*. Čaka vas prostorna, lepo opremljena suita z velikim balkonom in čudovitim razgledom. V ponudbo je vključen tudi bogat samopostrežni...Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v družinski suiti z velikim balkonom in čudovitim razgledom za do 5 oseb (2 odrasla + 3 otroke),2x bogat samopostrežni zajtrk za do 5 oseb,1 x brezplačno celodnevno kopanje v Thermani Laško za do 5 oseb,dobrodošlica za otroke - sladkorčki in sok,sadje v sobi.Brezplačni Wi-fi internet.Brezplačen nadzorovan parkirni prostor.Ugodnosti za goste Mestoidej:20 % popust na vstop v Thermano Laško za do 5 oseb.Darilni bon v vrednosti 20 €, ki ga unovčite za koriščenje Wellnessa v hotelu. Brezplačna izposoja koles (3 h).Brezplačen ogled konjušnice.Ponudba velja za do 5 oseb (2 odrasla + 3 otroke).Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 8.1. do 31.3.2017.Opis ponudbe
Vila Aina 3* se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse – družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Od mesta Celje je oddaljena 9,0 km, Laškega 1,2 km in v neposredni bližini Thermane Laško.
S svojo družino se v jesenskem času in tudi med "krompirjevimi počitnicami" odmaknite od mestnega vrveža in uživajte 3 dni v Vili Aina 3*, kjer vas čaka družinska suita z velikim balkonom in čudovitim razgledom, bogat samopostrežni zajtrk, kopanje v Thermani Laško, popust na vstop v Thermano Laško (1 x brezplačno celodnevno kopanje v Thermani Laško za do 5 oseb), darilni bon v vrednosti 20 €, ki ga unovčite za vstop v wellness Vile Aina.
V Vili Aina 3* imate na voljo tudi brezplačno izposojo koles, s katerimi lahko raziskujete prečudovito okolico, ali pa si ogledate muzej starih kmečkih orodij in pripomočkov. Ljubitelji živali imate na voljo tudi ogled in druženje s konji. Vaši otroci bodo uživali!
V Vili Aina vam je na razpolago wellness s finsko savno, infra savnami, tepidarium, whirlpool, počivalniki, zdravilni napitki, CTV, umirjena glasba po izbiri in masaže v spodnjih prostorih hotela.
Vse za vas – zaradi zdravja, sprostitve, relaksacije, ali preprosto zaradi dobrega počutja, da doživite popolno razvajanje telesa, duha in se revitalizirate. Kajti wellness je način življenja, s pomočjo katerega dosežemo optimalno zdravje in odlično počutje.
Wellness v Vili Aina, za katerega imate darilni bon v vrednosti 20 €, ki ga unovčite za vstop, vsebuje:
Spa I: Finsko – zeliščna savna z barvno terapijo in zvezdnim nebom (2-6 oseb), whirlpool, infra savna (2 osebi), prha, prostorna grelna klop, ter udobni počivalniki z zeliščnimi napitki. V Spa I gre lahko hkrati maksimalno 6 oseb.
SPA II: infra savna za dve osebi z barvno terapijo, whirlpool, prha, udobni počivalniki, CTV, ter napitki za zadravje in moč. Intimno razkošje z malimi presenečenji bo navdušilo pare, ki cenijo lepoto posebnih trenutkov v dvoje.
Plačajte le 29 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2 x nočitev z zajtrkom ter kopanjem v Thermani Laško za do 5 oseb vas bo stal le 189 €, namesto 376 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 29 €, preostali znesek 160 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Vila Aina: 3-dnevno razvajanje v nadstandardni sobi ter romantična večerja za 2 osebi le 159 €

Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na info@vila-aina.com ali 030 642 765.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Jagoče 3d, 3270 Laško.Ponudba velja za do 5 oseb (2 odrasla + 3 otroke).Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 8.1. do 31.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 160 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Turistična taksa.Ogled muzeja starih kmečkih orodji in zeliščnega vrta.Individualne ure jahanja.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Vila Aina Kontaktni podatki: info@vila-aina.com, 030 642 765 Lokacija ponudnika: Jagoče 3d, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.