Vila Aina: 3-dnevno razvajanje v nadstandardni sobi ter romantična večerja za 2 osebi le 159 €

Vila Aina: 3-dnevno razvajanje v nadstandardni sobi ter romantična večerja za 2 osebi le 159 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odmaknita se od mestnega vrveža in preživita 3 dni v čudoviti Vili Aina 3*. Čaka vaju nadstandardna soba z vodno posteljo, bogat zajtrk, večerja v čudovitem ambientu v priznani restavraciji v Laškem, darilni bon, ki ga unovčita za...Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v nadstandardni sobi z vodno posteljo ali sobi z balkonom za 2 osebi,2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi,1 x večerja v priznani restavraciji v Laškem,penina v sobi,brezplačna izposoja koles (3 h).Brezplačni Wi-fi internet,nadzorovan parkirni prostor.Ugodnosti za goste Mestoidej:20% popust na vstop v Thermano Laško,10 % popust na večerjo v čudovitem ambientu starega gradu.Darilni bon v vrednosti 20 €, ki ga unovčite za koriščenje Wellnessa v hotelu.Otrok do 7. leta BREZPLAČNO!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 8.1. do 31.3.2017.Opis ponudbe
Vila Aina 3* se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse – družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Od mesta Celje je oddaljena 9,0 km, Laškega 1,2 km in v neposredni bližini Thermane Laško.
S svojo boljšo polovico se odmaknita od mestnega vrveža in preživita 3 dni v Vili Aina 3*, kjer vas čaka nadstandardna dvoposteljna soba, bogat samopostrežni zajtrk,, popust na večerjo v čudovitem ambientu starega gradu, darilni bon v vrednosti 10 €, ki ga unovčite za vstop v wellness.
V Vili Aina 3* imata na voljo tudi brezplačno izposojo koles, s katerimi lahko raziskujeta prečudovito okolico, ali pa si ogledata muzej starih kmečkih orodij in pripomočkov.
Ljubitelji živali imate na voljo tudi ogled in druženje s konji.
V vili Aina vam je na razpolago wellness s finsko savno, infra savnami, tepidarium, whirlpool, počivalniki, zdravilni napitki, CTV, umirjena glasba po izbiri in masaže v spodnjih prostorih hotela.
Vse za vas – zaradi zdravja, sprostitve, relaksacije, ali preprosto zaradi dobrega počutja, da doživite popolno razvajanje telesa, duha in se revitalizirate. Kajti wellness je način življenja, s pomočjo katerega dosežemo optimalno zdravje in odlično počutje.
Spa I: Finsko – zeliščna savna z barvno terapijo in zvezdnim nebom (2 – 6 oseb), whirlpool, infra savna (2 osebi), prha, prostorna grelna klop, ter udobni počivalniki z zeliščnimi napitki. Max. 6 oseb.
SPA II: infra savna za dve osebi z barvno terapijo, whirlpool, prha, udobni počivalniki, CTV, ter napitki za zadravje in moč. Intimno razkošje z malimi presenečenji bo navdušilo pare, ki cenijo lepoto posebnih trenutkov v dvoje.
Plačajte le 24 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni romantični oddih za 2 osebi vas bo stal le 159 €, namesto 228 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 24 €, preostali znesek 135 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Vila Aina: 3-dnevni zimski družinski oddih za do 5 oseb s kopanjem v Thermani Laško le 189 €

Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na info@vila-aina.com ali 030 642 765.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika:Jagoče 3d, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 8.1. do 31.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 135 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Otrok do 7. leta BREZPLAČNO!Doplačila:Turistična taksa.Ogled muzeja starih kmečkih orodji in zeliščnega vrta,individualne ure jahanja.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Vila Aina Kontaktni podatki: info@vila-aina.com, 030 642 765 Lokacija ponudnika: Jagoče 3d, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.