POLIRANJE IN OBNOVA OBEH ŽAROMETOV AVTA Z UV ZAŠČITO IN Z NAJNOVEJŠO TEHOLOGIJO! Odlična vidnost in vidljivost zagotovljena! AC ZVEZDA, Ljubljana

redna cena
70,00
popust
-57%
cena s popustom
29,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>Ponudba zajema: Poliranje in obnova obeh žarometov avtomobila z UV zaščito, z najkvalitetnejšo tehnologijo in garancijoPlastični žarometi lahko s časom postanejo rumenkasti in zmanjšajo svetlost le-teh.Poliranje in obnova žarometov IZBOLJŠUJE VIDLJIVOST ponoči, v megli, v dežju in v snegu!Zagotovite si odlično vidnost, ter vidljivost brez menjave žarometov!Delovni čas od pon -pet 8:00 do 18:00, sobota od 8:00-15:00 urekupon je veljaven do vključno 4.3.2017Obvezna rezervacija termina: na http://ac-zvezda.naroci.meSte vedeli, da žarometi vašega jeklenega konjička s časom postanejo motni in porumeneli, zaradi česar se ponoči tudi močno zmanjša vidljivost, tudi do 80%. Posledično postaja vožnja ponoči bolj utrujajoča, zato predstavljate grožnjo tako sebi kot tudi ostalim udeležencem v prometu.
Če ste mislili, da morate zato žaromete zamenjati in zapraviti veliko denarja, se motite! Večino žarometov se lahko namreč s primernim orodjem obnovi. V avtopralnici ZVEZDA vam z uporabo najkvalitetnejše tehnologije po prav NEVERJETNI CENI obnovijo žaromete v brezhibno stanje in s tem zagotovijo bistveno manj utrujajočo in varnejšo vožnjo.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

UGODNO
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "POLIRANJE IN OBNOVA OBEH ŽAROMETOV AVTA Z UV ZAŠČITO IN Z NAJNOVEJŠO TEHOLOGIJO! Odlična vidnost in vidljivost zagotovljena! AC ZVEZDA, Ljubljana"
Lokacija
Ljubljana

Masarykova cesta 30
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 12:02

28°C
Ljubljana

danes

18 / 32
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust