POPRAZNIČNI DETOX RITUAL Z RAZLIČNIMI MASAŽAMI TELESA, 75 MIN! TRETMA ZA POPOLNO RAZSTRUPLJANJE IN ČIŠČENJE TELESA v Studiu Kvadrus, Lj

redna cena
50,00
popust
-60%
cena s popustom
19,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>PONUDBA ZAJEMA: POPRAZNIČNI KAVDRUS DETOX RITUAL, 75 MIN
5 min namakanja nog v zeliščni kopeli50 min masaže telesa5 min masaža točk na stopalih, ki pomagajo odvajati vodo15 min masaže stopalkozarec vode, ki ji bomo dodali kapljico pripravka za čiščenje telesa.masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska olja
tudi pri nekaterih specialnih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja: 15.03.2017ZAKAJ MASAŽA ZA RAZSTRUPLJANJE?
December je mesec za razvajanje naših čutov za okus. V telo vnašamo potrebno in ne potrebno hrano. Nato se oglasi naša podzavest in nam sporoči, da smo telo dodatno obremenili. Takrat se zamislimo…STUDIO KVADRUS vam ponuja celovito rešitev za razstrupljanje telesa. Bogate izkušnje, zanimivi programi in strokovno usposobljen kader vam bo pomagal >>očistiti<< telo.
Kaj je ritual?
Beseda RITUAL pomeni obred, torej  nekaj kar se opravlja redno, v določenih časovnih intervalih.  RITUAL ali obred nam pomaga obnoviti in pridobiti nadvse potrebno energijo za življenje. S prenovljeno lastno energijo dajemo telesu več možnosti za boljše počutje. RITUALI KVADRUS so namenjeni >> čiščenju << vidnega in ne vidnega dela telesa, torej revitalizaciji fizičnega in eteričnega dela telesa. Takšne terapije priporočamo vsakih 14 dni (ko se počutite zdravi ). Ko ste notranje razdvojeni, ko se pripravljate na pomembne življenjske preizkušnje, ko vas  mučijo strahovi, depresije, lenobnost, zmeda, skratka takrat ko želimo odpraviti >> motilce << našega življenja pa terapijo v začetku priporočamo enkrat  na ted
NAMAKANJE NOGNamakanje nog je namenjeno mehčanju stopal, da bo lahko stimulacija točk in refleksna masaža bolj efektivna.
MASAŽA DETOXTo je nekoliko močnejša masaža celega telesa, ki vam bo lahko pomagala odvajati vodo in strupene snovi iz telesa. Praznični dnevi so običajno namenjeni razvajanju. Posledično vnesemo v telo hrano, ki povzroča slabo počutje in zakisanost telesa.
STIMULACIJA TOČK NA STOPALIHNaša stopala so zemljevid celega telesa. Stimulacija določenih točk na stopali lahko pomaga pri hitrejšem odvajanju vode iz telesa.
MASAŽA STOPALMasaža stopal je starodavna tehnika, znano je da so točke a stopalih izjemno občutljive in pomagajo telesu da se sprosti in energijsko >>pobere<<.
KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?
Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Jarška 36a, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Umarjeva ulica 2, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "POPRAZNIČNI DETOX RITUAL Z RAZLIČNIMI MASAŽAMI TELESA, 75 MIN! TRETMA ZA POPOLNO RAZSTRUPLJANJE IN ČIŠČENJE TELESA v Studiu Kvadrus, Lj"
Lokacija
Ljubljana

Jarška cesta 36
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 12:05

29°C
Ljubljana

danes

19 / 32
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust