SERVISIRANJE IN POLNJENJE KLIMATSKE NAPRAVE BREZ DOPLAČILA HLADILNEGA PLINA, PREIZKUS TESNOSTI IN VAKUMIRANJE SISTEMA ZA OSEBNA VOZILA! AC Zvezda, Ljubljana

redna cena
50,00
popust
-60%
cena s popustom
19,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>Ponudba zajema: Testiranje klimatske naprave(tesnost sistema)praznjenje, čiščenje in polnjenje klimatske naprave v osebnem voziluodstranitev starega plina in olja, vakumiranje klimatskega sistema,odvzem vlage iz sistema, vnos novega olja, barvila in hladilnega plinaPolnjenje klimatske naprave brez doplačila hladilnega plinaDelovni čas AC ZVEZDA od pon - pet 8:00 do 18:00, sobota od 8:00 - 15:00 ureRok unovčenja kupona je do 1.04.2017Plin se v klimatski napravi ustara in z leti tudi počasi izteka, zato je dopolnitev nujna, če se hočete voziti v primerno ohlajenem, ogrevanem in osveženem avtomobilu. Ob deževnem vremenu pa se učinkovito prepreči rosenje stekel!

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 5 DNI
Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "SERVISIRANJE IN POLNJENJE KLIMATSKE NAPRAVE BREZ DOPLAČILA HLADILNEGA PLINA, PREIZKUS TESNOSTI IN VAKUMIRANJE SISTEMA ZA OSEBNA VOZILA! AC Zvezda, Ljubljana"
Lokacija
Ljubljana

Masarykova cesta 30
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 8:32

6°C
Ljubljana

danes

6 / 12
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust