KEMIČNO IN GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTO SEDEŽEV, NOTRANJE IN ZUNANJE AVTOPRANJE, + NANO NANOS Z EFEKTOM POLIRANJA IN ZAŠČITA PLOČEVINE: Temeljito čiščenje avtomobila v AC Zvezda Ljubljana, AKCIJA 30€ namesto 87,8€!

redna cena
87,80
popust
-56%
cena s popustom
38,99
rezerviraj za
8,99
Ponudba je že
POTEKLA


POSKRBITE ZA TAKOJŠNJO REZERVACIJO TERMINA, SAJ GRE ZA ZELO ZNIŽANO, VENDAR KVALITETNO AKCIJSKO PONUDBO! VAŠ AVTO PA SE BO SVETIL KOT NOV, TAKO ZNOTRAJ KOT ZUNAJ!

  • Zunanje čiščenje zajema: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila.
  • Notranje čiščenje zejema: sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih, ter čiščenje stekel s čistilom.

Čeprav velika večina šoferjev vzorno skrbi za čistočo svojega jeklenega konjička, obstajajo tako materiali kot tudi skriti kotički, ki jim še tako pridne roke niso kos. Vabimo vas  v Avtopralnico Zvezda, kjer bodo z globinskim kemičnim čiščenjem, s profesionalnim globinskim sesalcem ter posebnimi čistili odstranili umazanijo, pršice, bakterije, madeže, prašne delce, dlako vaših ljubljenčkov in tudi vonj po cigaretnem dimu, skratka VSE KAR ogroža vaše zdravje in zdravje vaših potnikov....

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

ŠE NEKAJ DNI
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "KEMIČNO IN GLOBINSKO ČIŠČENJE AVTO SEDEŽEV, NOTRANJE IN ZUNANJE AVTOPRANJE, + NANO NANOS Z EFEKTOM POLIRANJA IN ZAŠČITA PLOČEVINE: Temeljito čiščenje avtomobila v AC Zvezda Ljubljana, AKCIJA 30€ namesto 87,8€!"
Lokacija
Ljubljana

Masarykova cesta 30
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 16:04

14°C
Ljubljana

jutri

6 / 18
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust