WELLNESS PAKET ZA DVE OSEBI/2 DNI/ VEČERJA S 4 HODI, NEOMEJENA UPORABA WELLNESSA S POKRITIM BAZENOM, SREDI NEOKRNJENE NARAVE OB KOLPI! DODATNI POPUST NA VSE REKREATIVNE DEJAVNOSTI! HOTEL KOVAČ***, Osilnica

redna cena
149,00
popust
-58%
cena s popustom
62,00
Ponudba je že
POTEKLA


ul>1x NOČITEV ZA 2 OSEBI V  HOTELU KOVAČ *** ALI  HOTELSKI DEPANDANSI (dvoposteljne sobe s TV SAT, minibar, telefon, wi-fi, kopalnica s tušem, wc, fen)1x VEČERJA (menu s 4 vhodi hrane (juha ali predjed, glavna jed s prilogami, solata, sladica) za 2 osebi, v restavraciji Petra Klepca, vključen samopostrežni zajtrk
Neomejena uporaba bazena + Neomejena uporaba jacuzzija + Neomejen vstop v savneBrezplačna Uporaba tenis igrišča in brezplačna uporaba palic za nordijsko hojo50% popust na ostale športne aktivnostiRok unovčenja: 26.02.2017
Dobrodošli v Hotelu  Kovač v lepi vasici Osilnica v Sloveniji. Ta športni hotel idealen je za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo. Pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov.
Wellness center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami. V wellness centru se nahajajo recepcija, garderobni prostori, svet savn (finska,turška,infrardeča,biozeliščna), masažni prostori,bazen (20 metrov dolžine ,ogrevan ter jacuzzi) ter zunanje terase.
V športnem centru imajo pustolovski park, adrenalinski park, 1x teniško  igrišče, teambuilding poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. Poleg tega v centru nudijo tudi naslednje programe: pohodništvo, gorsko kolesarjenje, športni ribolov, orientacijski teki in olimpijado Petra Klepca. V okolici hotela je veliko sprehajalnih poti ter naravnih in kulturnih  spomenikov primernih za oglede.
Občina Osilnica je pravi mali naravni biser, kjer se je rodila tudi ljudska pripovedka o Petru Klepcu, ki je našel silno moč ko je pomagal dobri vili. S to močjo pa je nato ubranil svojo deželo pred napadi Turkov. Osilnica pa premore tudi mnoge zanimivosti, med njimi je sedem cerkva, ki je vsaka nekaj posebnega. Odkrijte tudi druge posebnosti tega predela domovine. Že veste kaj je bil nekoč poklic vurhmorharja? Pridite in odkrijte. Ljudje v teh krajih so znani tudi po zanimivem narečju, posebnih dobrotah in ljudski umetnosti izdelovanja papirnatih rož.
Pohodništvo
Dežela Petra Klepca leži na razgibanem območju ob reki Kolpi, obdajajo jo gore. Višinska razlika med najnižjo in najvišjo točko je več kot 800 metrov, kar daje pohodnikom ali planincem veliko možnosti za sprostitev v neokrnjeni naravi.
Najzanimivejši vrhovi so: Taborska stena (1059 m), Dragarski vrh (971 m), Šajbnik (861 m), Mož (1125 m), Firstov rep (1002 m), Loška stena (875 m), Krokar (1122 m), Krempa (942 m) in Borič (915 m). Pohodi do najbolj oddaljenih vrhov trajajo največ sedem ur v obe smeri, zato označene planinske poti lahko prehodi vsak, ki ima v sebi kanček športnega duha.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

UGODNO
Sela 5,, Osilnica / Notranjska
NE ZAMUDITE!
Sela 5,, Osilnica / Notranjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "WELLNESS PAKET ZA DVE OSEBI/2 DNI/ VEČERJA S 4 HODI, NEOMEJENA UPORABA WELLNESSA S POKRITIM BAZENOM, SREDI NEOKRNJENE NARAVE OB KOLPI! DODATNI POPUST NA VSE REKREATIVNE DEJAVNOSTI! HOTEL KOVAČ***, Osilnica"
Lokacija
Osilnica

Sela 5
1337 Osilnica
SlovenijaVreme Osilnica

ob 8:22

4°C
Osilnica

danes

-1 / 16
Osilnica

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust