3 dnevni ROMANTIČNI PAKET za 2 osebi v apartmajih Adams z vključenim VIP Wellnessom

3 dnevni ROMANTIČNI PAKET za 2 osebi v apartmajih Adams z vključenim VIP Wellnessom

57%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Čatež- pravljica o deželi dobrih voda
Za devetimi gorami in devetimi vodami, ravno tam,  kjer si podata roke sestri, deroča Sava in umirjena zelena Krka, kjer se še zadnji zeleni griči spuščajo v širno panonsko nižavje, ravno tam živi Čatež. Podoben je človeku, pa vendar ima rogove in kosmate noge s kopiti ter kratek rep. Potika se po širnih gozdovih pod sv. Vidom, preskakuje bistre potočke, zalezuje lepe gorske vile in nagaja hudomušnim gozdnim škratom. Ob sončnih zahodih pa sedi na mogočni skali nad valujočo Savo in opazuje svet okoli sebe. Nihče ne ve, kje ima svojo votlino in tudi že dolgo ga nihče ni videl, pa vendar še danes starejši ljudje pripovedujejo, da so ga videli, kako išče po čateškem polju vrelce zdravilne, tople vode, se v njih namaka in kako po gozdu raziskuje izvire pitne vode, drvarjem nabira gozdne sadeže, ljudem v vasici pod staro cerkvico sv.Vida, stisnjeni ob mogočno šentviško goro, pa nosi zdravilna zelišča in jim  pomaga, ko se znajdejo v težavah. Postanite del pravljice tudi Vi, obiščite nas, mi pa se bomo potrudili, da se boste k nam radi vračali in kdo ve, morda se Čatež prikaže ravno Vam, ko boste  peš ali s kolesom odkrivali njegovo deželo.
Za sproščanje duha in telesa prejmete tudi 3 urni ZASEBNI najem VIP wellnessa za DVE osebi. Lahko si boste očistili telo v finski savni, nato pa se boste ohladili v ohlajevalnem bazenu. Po sproščanju v savni boste lahko "dvignili noge v zrak" in  se prepustili meditaciji na počivalnikih in opazovali zvezdno nebo.
Vse skupaj vam bo začinila steklenica penine in košarica sadja. Romantična in diskretna osvetlitev pa vas bo popeljala na romantično doživetje. Neskončna zabava naj se prične!
V središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež, vam nudimo tudi novozgrajena apartmaja. Na voljo je tudi lasten parkirni prostor.  Apartmaji so sodobno opremljeni s kompletno kuhinjo ter plazma TV-jem in teraso.
Imate tudi možnost obiska bizeljsko - sremiške vinske ceste z znamenitim repnicami ali podgorjanske vinske ceste - domovine cvička, možnost prijetnega sprehoda po čateški energijski pešpoti do bližnje cerkvice Sv. Vida ali možnost kolesarskih izletov po brežiških kolesarskih poteh (vodnik dobite pri ponudniku).
Prepustite se razvajanju v dvoje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.