KITAJSKA POJEDINA ZA 2 OSEBI IZ MENIJA A'LA CART, VSE VRSTE JEDI ZA DVA + VSAK 5 KUPON GRATIS: Originalne kitajske jedi, mesne dobrote, zelenjava, ter najrazličnejše rižote ali rezanci! Leteča Zvezda, LJ-Center! AKCIJA 7,5€ namesto...

KITAJSKA POJEDINA ZA 2 OSEBI IZ MENIJA A'LA CART, VSE VRSTE JEDI ZA DVA + VSAK 5 KUPON GRATIS: Originalne kitajske jedi, mesne dobrote, zelenjava, ter najrazličnejše rižote ali rezanci! Leteča Zvezda, LJ-Center! AKCIJA 7,5€ namesto...

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • KITAJSKA POJEDINA ZA 2 OSEBI, IZ JEDILNIKA A’LA CART: mesne dobrote iz piščančjega, govejega in svinjskega mesa, z zelenjavo ali rižotami oz. rezanci... IZ JEDILNIKA
  • kupon je veljaven do vključno 4.03.2017
  • VSAK 5 KUPON JE BREZPLAČEN !!!!!!!!
  • ODPRTO VSAK DAN v okviru odpiralnega časa:
  • od ponedeljka do četrtka med 15 in 22 uro,
  • petek in sobota med 10 in 22 uro.
  • Nedelja zaprto.

V kitajski restavraciji LETEČA ZVEZDA, ki sicer ni znana le po izvrstni hrani, temveč tudi po gostoljubnosti, vam tokrat namreč ponujajo prav neverjeten izbor slastnih in tradicionalnih kitajskih dobrot.

JEDI iz Jedilnika:

Jedi s piščančjim mesom: piščančji chopsui, piščanec na sichuanski način, piščanec z bambusom in kitajskimi gobami, sladko kisli piščanec, začinjeni piščanec, piščanec na hunanski način, piščanec s šampinjoni, hrustljavi piščanec, piščanec z ocvrtim krompirjem.

Jedi s svinjino: svinjski chopsui, svinjina na sichuanski način, svinjina z bambusom in gobami, sladko kisla svinjina, začinjena svinjina, svinjina s papriko, svinjina s šampinjoni.

Jedi z govedino: goveji chopsui, govedina na sichuanski način,  govedina z bambusom in gobami, govedina na hunanski način, govedina s papriko, govedina s šampinjoni.

Ribe: ribji chopsui, riba na sichuanski način, riba z bambusom in kitajskimi gobami, sladko kisla riba, začinjena riba, hrustljava riba.

Lignji: lignjev shopsui, lignji na sichuanski način, lignji z bambusom in kitajskimi gobami, lignji s česnovo omako, ocvrti lignji.

Vegetarijanske jedi: menihova pojedina, ocvrti bambus s kitajskimi gobami, ocvrti brokoli v česnovi omaki.

Pražen riž: vegetarijanski pražen riž, pražen riž s piščancem, pražen riž s svinjino , pražen riž z mešanim mesom, pražen riž z rakci.

Praženi špageti: špageti chopsui, praženi špageti s piščancem, praženi špageti s svinjino, praženi špageti z mešanim mesom, praženi špageti z rakci.

Praženi riževi špageti: riževi špageti shopsui, praženi riževi špageti s piščancem, preženi riževi špageti z mešanim mesom, praženi riževi špageti z rakci.

Hišne specialitete: mongolski pečeni piščanec in mongolsko pečeni lignji.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.