KITAJSKA POJEDINA ZA 2 OSEBI IZ MENIJA A'LA CART, VSE VRSTE JEDI ZA DVA + VSAK 5 KUPON GRATIS: Originalne kitajske jedi, mesne dobrote, zelenjava, ter najrazličnejše rižote ali rezanci! Leteča Zvezda, LJ-Center! AKCIJA 7,5€ namesto...

redna cena
15,00
popust
-43%
cena s popustom
8,50
rezerviraj za
1,00
Ponudba je že
POTEKLA


  • KITAJSKA POJEDINA ZA 2 OSEBI, IZ JEDILNIKA A’LA CART: mesne dobrote iz piščančjega, govejega in svinjskega mesa, z zelenjavo ali rižotami oz. rezanci... IZ JEDILNIKA
  • kupon je veljaven do vključno 4.03.2017
  • VSAK 5 KUPON JE BREZPLAČEN !!!!!!!!
  • ODPRTO VSAK DAN v okviru odpiralnega časa:
  • od ponedeljka do četrtka med 15 in 22 uro,
  • petek in sobota med 10 in 22 uro.
  • Nedelja zaprto.

V kitajski restavraciji LETEČA ZVEZDA, ki sicer ni znana le po izvrstni hrani, temveč tudi po gostoljubnosti, vam tokrat namreč ponujajo prav neverjeten izbor slastnih in tradicionalnih kitajskih dobrot.

JEDI iz Jedilnika:

Jedi s piščančjim mesom: piščančji chopsui, piščanec na sichuanski način, piščanec z bambusom in kitajskimi gobami, sladko kisli piščanec, začinjeni piščanec, piščanec na hunanski način, piščanec s šampinjoni, hrustljavi piščanec, piščanec z ocvrtim krompirjem.

Jedi s svinjino: svinjski chopsui, svinjina na sichuanski način, svinjina z bambusom in gobami, sladko kisla svinjina, začinjena svinjina, svinjina s papriko, svinjina s šampinjoni.

Jedi z govedino: goveji chopsui, govedina na sichuanski način,  govedina z bambusom in gobami, govedina na hunanski način, govedina s papriko, govedina s šampinjoni.

Ribe: ribji chopsui, riba na sichuanski način, riba z bambusom in kitajskimi gobami, sladko kisla riba, začinjena riba, hrustljava riba.

Lignji: lignjev shopsui, lignji na sichuanski način, lignji z bambusom in kitajskimi gobami, lignji s česnovo omako, ocvrti lignji.

Vegetarijanske jedi: menihova pojedina, ocvrti bambus s kitajskimi gobami, ocvrti brokoli v česnovi omaki.

Pražen riž: vegetarijanski pražen riž, pražen riž s piščancem, pražen riž s svinjino , pražen riž z mešanim mesom, pražen riž z rakci.

Praženi špageti: špageti chopsui, praženi špageti s piščancem, praženi špageti s svinjino, praženi špageti z mešanim mesom, praženi špageti z rakci.

Praženi riževi špageti: riževi špageti shopsui, praženi riževi špageti s piščancem, preženi riževi špageti z mešanim mesom, praženi riževi špageti z rakci.

Hišne specialitete: mongolski pečeni piščanec in mongolsko pečeni lignji.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

PRED IZTEKOM
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 5 DNI
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 2 DNI
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "KITAJSKA POJEDINA ZA 2 OSEBI IZ MENIJA A'LA CART, VSE VRSTE JEDI ZA DVA + VSAK 5 KUPON GRATIS: Originalne kitajske jedi, mesne dobrote, zelenjava, ter najrazličnejše rižote ali rezanci! Leteča Zvezda, LJ-Center! AKCIJA 7,5€ namesto..."
Lokacija
Ljubljana

Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 11:01

27°C
Ljubljana

danes

18 / 32
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust