MANIKURA + PERMANENTNO LAKIRANJE + NANOS KREME Z MASAŽO ROK, OBSTOJNOST 3-4 TEDNE! Salon IMPERIJA, LJ-BTC!

MANIKURA + PERMANENTNO LAKIRANJE + NANOS KREME Z MASAŽO ROK, OBSTOJNOST 3-4 TEDNE! Salon IMPERIJA, LJ-BTC!

42%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba zajema: oblikovanje nohtov in obnohtne kožice + priprava nohta za lakiranje + permanentno lakiranje + nanos kreme z masažo rok
Po želji vam lahko izdelajo tudi darilni bon! ODLIČNO DARILO!
NAROČILA SE SPREJEMAJO OD 10h-12h in od 14h-do18h na tel: 051/444-299 ali e-mail: narocanje@imperija.si !Delovni čas: 6.00 - 21.00, Sobota: 08.00 - 13.00, nedelja in prazniki zaprto!Kupon je unovčljiv do 1.3.2017!MANIKURA je nega naravnih nohtov. Namen manikure je, da ohranjamo naše dlani in nohte zdrave. Med manikuro skrbno oblikujemo nohte in uredimo obnohtno kožico. Da bodo vaše roke popolne vam nalakiramo nohte z gelish lakom.
Z masažo dlani dosežemo voljnost, hkrati pa poživimo krvni obtok in izboljšamo strukturo kože. S primerno obliko nohtov lahko polepšamo splošen videz vaših rok.

Prednost Gelish manikure je v obstojnosti negi nohtov, saj le ti ostanejo urejeni lahko tudi do štiri tedne. Gelish lak se suši pod infra rdečo lučko, kar pomeni, da se posuši v parih minutah. Manikura z Gelish laki je hitra, enostavna in obstojna rešitev za vsako žensko, ki si želi imeti urejene nohte.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.