MEGA SPROSTITVENA MASAŽA V DVOJE 8v1, kar 2x90 minut! Celotna masaža od glave do pet + reiki terapija + kristalo terapija. V Studiu Kvadrus, Lj, tudi ob nedeljah in praznikih

redna cena
150,00
popust
-67%
cena s popustom
49,80
Ponudba je že
POTEKLA


ul>PONUDBA ZAJEMA: Masaža 8v1 za par, 2 x 90 min10 minut reiki terapije5 minut kristalo-terapije z 7 kristali5 minut suhe masaže lasišča5 minut masaže vratne hrbtenice45 minut masaže telesa10 minut masaže stopal5 minut masaže čaker na dlaneh s kristalom5 minut masaže čaker na stopalih s kristalom, ki vam ostane kot darilo
masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska olja
tudi pri nekaterih specialnih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja: 15.03.2017
REJKI TERAPIJA: Rejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika  rejki je neboleča in varna.  Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem  se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu.
POTEK TERAPIJE: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na    več točkah vašega telesa. Med tem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.
Kristali so zelo učinkoviti zdravilni pripomočki, s katerimi je mogoče spodbuditi svojo naravno duhovno zdravilno moč. Pripomorejo k vašemu telesnemu, čustvenemu in duhovnemu zdravju, hkrati pa lahko izboljšajo tudi vaše ljubezensko življenje, pripomorejo k boljšemu spancu, povečujejo intuitivne in jasnovidne sposobnosti, okrepijo moč zdravljenja in vam pomagajo občutiti srečo in mir. Kristali so živa bitja, saj vsebujejo življenje in energijo. So tudi prevodniki med nebesi in zemljo, zato nam ponujajo možnost, da ozdravimo sebe. MED TERAPIJO KRISTALE POLOŽIM NA VAŠE TELO.
Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.
Masaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. 
Masaža celega telesa je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.
Masaža stopal je primerna za vse ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. Pomaga pri relaksaciji telesa in duha. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa.
S kristalom vam bomo zmasirali čakre na vaših dlaneh.
Masaža čaker vam ostane kot darilo.  Zaradi energije in mikro vibracij, ki jih kristali "proizvajajo", so kristali za naše telo izjemnega pomena. Zato boste iz posode, kjer hranimo energijsko čiste kristale, boste izbrali svoj kristal, s katerim bo maser zmasiral čakre na vaših dlaneh.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Jarška cesta 36, Ljubljana, Slovenija / Osrednja Slovenija
UGODNO
Jarška cesta 36, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "MEGA SPROSTITVENA MASAŽA V DVOJE 8v1, kar 2x90 minut! Celotna masaža od glave do pet + reiki terapija + kristalo terapija. V Studiu Kvadrus, Lj, tudi ob nedeljah in praznikih"
Lokacija
Ljubljana

Jarška cesta 36
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 16:04

14°C
Ljubljana

jutri

6 / 18
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust