MEGA MASAŽA V DVOJE S PARTNERJEM ALI PRIJATELJEM, 2 x 90min, KOMBINACIJA OSMIH POSEBNIH MASAŽ V 1 TRETMAJU: Zdravilna masaža od glave do pet + reiki terapija + kristalo terapija! Studio Kvadrus, Lj! AKCIJA 39,9€ namesto 150€!

redna cena
150,00
popust
-67%
cena s popustom
48,80
rezerviraj za
8,90
Ponudba je že
POTEKLA


 • PONUDBA ZAJEMA: Masaža 8v1 za par, 2 x 90 min
 • 10 minut reiki terapije
 • 5 minut kristalo-terapije z 7 kristali
 • 5 minut suhe masaže lasišča
 • 5 minut masaže vratne hrbtenice
 • 45 minut masaže telesa
 • 10 minut masaže stopal
 • 5 minut masaže čaker na dlaneh s kristalom
 • 5 minut masaže čaker na stopalih s kristalom, ki vam ostane kot darilo
 • masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJA
 • delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 ure
 • delamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu
 • uporabljamo izključno slovenska olja
 • tudi pri nekaterih specialnih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacija
 • rok unovčenja: 5.03.2017

REJKI TERAPIJA: Rejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika  rejki je neboleča in varna.  Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem  se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu.
POTEK TERAPIJE: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na    več točkah vašega telesa. Med tem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.

Kristali so zelo učinkoviti zdravilni pripomočki, s katerimi je mogoče spodbuditi svojo naravno duhovno zdravilno moč. Pripomorejo k vašemu telesnemu, čustvenemu in duhovnemu zdravju, hkrati pa lahko izboljšajo tudi vaše ljubezensko življenje, pripomorejo k boljšemu spancu, povečujejo intuitivne in jasnovidne sposobnosti, okrepijo moč zdravljenja in vam pomagajo občutiti srečo in mir. Kristali so živa bitja, saj vsebujejo življenje in energijo. So tudi prevodniki med nebesi in zemljo, zato nam ponujajo možnost, da ozdravimo sebe. MED TERAPIJO KRISTALE POLOŽIM NA VAŠE TELO.

Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.

Masaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. 

Masaža celega telesa je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.

Masaža stopal je primerna za vse ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. Pomaga pri relaksaciji telesa in duha. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa.

S kristalom vam bomo zmasirali čakre na vaših dlaneh.

Masaža čaker vam ostane kot darilo.  Zaradi energije in mikro vibracij, ki jih kristali "proizvajajo", so kristali za naše telo izjemnega pomena. Zato boste iz posode, kjer hranimo energijsko čiste kristale, boste izbrali svoj kristal, s katerim bo maser zmasiral čakre na vaših dlaneh.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Jarška 36a, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "MEGA MASAŽA V DVOJE S PARTNERJEM ALI PRIJATELJEM, 2 x 90min, KOMBINACIJA OSMIH POSEBNIH MASAŽ V 1 TRETMAJU: Zdravilna masaža od glave do pet + reiki terapija + kristalo terapija! Studio Kvadrus, Lj! AKCIJA 39,9€ namesto 150€!"
Lokacija
Ljubljana, Slovenija

Jarška cesta 36
1000 Ljubljana, Slovenija
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust